• 2021-03-04, 11:31
  • 3

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit vänner långt före vi fick våra stora barn.

Vi umgicks väldigt mycket även när barnen var små, öppna förskolan, sångstunder och alla roliga middagar och utflykter med familjerna. Så mycket minnen och underbart med en lång och fin vänskap.

Mysigt att smyga in lite vår när man dukar nu, köpte så fina pärlhyacinter igår, lade tjockt vaxpapper runt om så blir det snyggare i en glaskruka. Köp hem tjockt vaxpapper, fint att även duka på, även lägga runt om en blomma om man inte vill ha kruka och sätt ett band runt om så blir det en fin gå bort present.

God champagne med lite socker i. (3 gram)  Champagne funkar ju till allt! Kött, fisk, plock. Bättre till salt och fett än jordgubbar som många tror. Ju mer sälta desto bättre men goda bubblor funkar till det mesta.

Salta chips med creme fraiche och Kalix löjrom, ett par ostar, lite lax med färskost och lite chark.

Fick så fin present, ska bli kul att laga något gott.

Avslutade med en god pralin, har ni testat dessa från Cecilia Nordström? OMG. Godaste pralinerna jag ätit. Älskar bra choklad och pralin som inte innehåller massa skräp man mår illa av.

Den här asken heter “Swedish fika”.

Nu ska vi ut och gå, härligt att vi får så mycket sol nu.

2021-03-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Anne 2 månader sen

Allt ser jättegott ut men jag ser fram emot det utlovade receptet på ”öppen lasagne”. 😉

Psykisk Ohälsa Blogg 2 månader sen

Vilken fin dukning :)

Lotta 2 månader sen

Va fint du dukar! Måste tacka för tipset om chokladen – jag har beställt ifrån CN Chocolates och den är ju helt underbar. Är man chokladälskare måste man testa denna.
Trevlig helg

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…