• 2021-03-07, 21:21
  • 1

Innehåller annonslänk

Har ni haft en fin helg? Hoppas det! Den här helgen har verkligen flugit förbi, vet knappt vad vi gjort egentligen men varit ute mycket i det härliga vädret, träffade våra vänner Lasseman och Therese i fredags och idag har jag suttit med bokföring. Skönt när det är gjort.

Måste ju även visa bilder från när vi var på invigningen av Cherie- Lee i torsdags. Det är gamla Lipp som fått ett ansiktslyft och helt ny meny- snarare helt nytt ställe som har blivit en Asian fusion restaurang.

Riktigt snyggt och härlig inredning! Det roligaste var ju att man kände igen inredningen, för det känns som lite 80-tals chick. Mönstret som man hade i husvagnen, färgerna…. min mamma hade en underbar aprikos dräkt kommer jag ihåg. Jag gillar kontrasterna med moderna lampor och de pampiga fjäderarrangemangen i taket.

Tips! Tonfisk nigiri var min favorit, älskaaaar tonfisk så det tar jag alltid om det finns. Men jag gillar även maki, den här med hummer var super. Även deras dumplings var grymma.

Tog även in pilgrimsmusslor som var supergoda. Älskar fisk och vegetariskt och är supernöjd med alla rätter vi åt. (Lovar er att jag är ärlig och berättar alltid vad jag tycker oavsett om det är bra eller mindre bra)

Dumplings var svårfotad rätt men både jag och Janne tyckte de var ljuvligt goda. Beställ dem om ni ska dit.

Pilgrimsmusslor är bara så otroligt gott. Gillar ni det? Går göra hemma på så många olika sätt. Jag gjorde det som förrätt förra helgen med löjrom, citron och pepparrot.

Den gröna blusen hittar ni HÄR. Liten volang runt om, jättesöt och fina färger.

Nu blir det någon bra film och linsbågar. Cheddar är godast.

 

2021-03-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Annika 1 månad sen

Pilgrimsmusslor är mumma! Dessvärre äter jag inte sushi så det har blitt dumplings för hela slanten då.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…