• 2021-03-08, 09:44
  • 16

Hurra! Nu finns mina snygga sneakers åter i lager! Ni är så många som köpt dem och är nöjda, tusen tack för alla fina recensioner. Är så glad att ni älskar dem lika mycket som jag. Men nu gäller det att vara snabb om du vill ha vårens skönaste sneakers.

Svarta skor HÄR Vita skor HÄR

Jag är så glad över detta designsamarbete jag gör under våren med Ellos. Och snart börjar vår och sommarskorna trilla in. Kan knappt förstå det är sant. Tack för att ni hänger med mig på den här resan!

Skorna kommer i en jättefin låda, passa på nu när det finns på lager för dessa skor ryker snabbt. Lagom i storlek, en skön skinnsko som är lätt för foten.

Jag har börjat använda dem och har dem till skinnbyxor, loungewear, klänning. Älskar att de passar till allt. Och skönaste sneakers jag haft!

Beige kavaj HÄR (Gick ner en storlek) Tröja HÄR, byxor HÄR.

Vårklänning HÄR. 

HÄR hittar du skorna!

 

2021-03-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Carina H 1 månad sen

Skorna är sjukt snygga,passar till allt. men Jag väntar ett tag pga rehab efter en fotop. allt har gått bra men nu skaver skruvarna på ett ställe,så ett litet ingrepp till blir det,sen kanske Jag ska piffa upp mig med ett par snygga skor,har fastnat för dom vita.

Jenny 1 månad sen

Attans, de var redan slut i min storlek, kommer det fler?? Så fina!

Lena 1 månad sen

Köpte vita förut med 40 procent rabatt och nu svarta med samma rabatt! Supersnygga och sköna. Så nöjd!

Ann-Britt Lindblom 1 månad sen

Så snygga. Skickade efter ett par vita. Men fick skicka tillbaka dom. Snyft. Dom var för smala för min fot. Så tråkigt 😪

Anki 1 månad sen

Har precis varit och hämtat paket från Ellos med den beiga kavajen + setet ☺️ Så nöjd och så snyggt
Anki

Teresa 1 månad sen

Gick in nu och missade de vita i min stl.. så tråkigt, de kommer väl knappast in en tredje gång.. så fina!

Yvonne 1 månad sen

Hann inte med den här gången i min storlek heller eftersom jag jobbar /

Svar på kommentaren:
Anna 1 månad sen

Jag jobbar också, absolut mobilförbud.
Klickade hem ett par på lunchrasten!

Carro 1 månad sen

Hej! väldigt fina, jag undrade bara varför inte sulan är vit? är det av någon anledning?

Maria 1 månad sen

Fick det vita skorna , åhh så kanonsköna.
Ska köpa ett par svarta också.

Kommer det fler färger?

Anneli 1 månad sen

Hej!
Har nu köpt även de svarta, så nu har jag alla färgerna, kommer att bli perfekt 😁
Jag är så nöjd med både utseende, form och färger, sällan jag köpt sneakers som jag kännt mig så 100 med 👍

Camilla 1 månad sen

Hej!! Nu hoppas jag på denna omgång skor!👍 är så nyfiken på resten 🙂 ville bara fråga om du har något bra tips på träningskläder nu till våren ut & gå mycket pw tack på förhand ha en fortsatt fin dag kram på dig!💞 mvh Camilla

Icka 1 månad sen

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN fick jag tag på ett par. Tjohoooo 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Måndagen blev väldigt bra nu 😜♥️♥️♥️

Boel 1 månad sen

Hej, som på beställning! insåg att mina sneakers inte kommer hålla en vår/sommar till. Öppnar datorn för att börja leta efter att par nya.. hitta dina. Nu är ett par vita på väg :)

Lena M 1 månad sen

Stort grattis till framgången med de sjukt snygga skorna. Jag älskar dom, men kan tyvärr inte köpa något nu då jag är långtidssjukskriven. Men glädjs åt att de är så snygga och hejar på dig i din kreativitet
Stor kram och ha en fin vecka.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…