ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu finns skorna i lager igen!

/

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com

Hurra! Nu finns mina snygga sneakers åter i lager! Ni är så många som köpt dem och är nöjda, tusen tack för alla fina recensioner. Är så glad att ni älskar dem lika mycket som jag. Men nu gäller det att vara snabb om du vill ha vårens skönaste sneakers.

Svarta skor HÄR Vita skor HÄR

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com

Jag är så glad över detta designsamarbete jag gör under våren med Ellos. Och snart börjar vår och sommarskorna trilla in. Kan knappt förstå det är sant. Tack för att ni hänger med mig på den här resan!

©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com

Skorna kommer i en jättefin låda, passa på nu när det finns på lager för dessa skor ryker snabbt. Lagom i storlek, en skön skinnsko som är lätt för foten.

Jag har börjat använda dem och har dem till skinnbyxor, loungewear, klänning. Älskar att de passar till allt. Och skönaste sneakers jag haft!

Beige kavaj HÄR (Gick ner en storlek) Tröja HÄR, byxor HÄR.

Vårklänning HÄR. 

HÄR hittar du skorna!

16
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00