ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mustig köttfärssås med fullkornspagetti

/

Hej måndag! Nästan tisdag dock, vet inte vart den här dagen tagit vägen men fått mycket gjort iaf. Hoppas ni fått en fin start på veckan också.

Jag har en hel del på gång med bloggen som ni snart kommer märka här inne, dessutom är det nya skor på väg in, fullt ös just nu men älskar att alltid ha något projekt igång. Då jobbar jag som bäst.

Lucy såg jag att tog fram systemkameran förut och vilken linslus hon är alltså. Född med kameran, hon ställer upp sig direkt och stirrar ut mig så att jag ska fota, haha. Hon har alltid fått så mycket beröm när jag fotat henne så hon tycker det är lika kul varje gång. Tänk om mina barn hade tyckt det varit lika kul 😉

Idag körde jag (början till) frystömning och det är ju så skönt att rensa i lådorna som har en tendens att bli överfulla av lite allt möjligt. VARFÖR tar man inte upp saker som ligger längst ner i frysen, tråkiga torra korvbröd är ju liksom inte kul. Eller flera halvfulla påsar med bär som dessutom ramlat ut lite  här och där. Jag tror jag hade fem påsar med köttfärs så idag fick det bli långkok på köttfärs.

Älskar denna mustiga köttfärssås, absolut ingen grädde utan massor med tomatsås, färsk chili och massa vitlök. Den kokar i två timmar och sedan har du världens godaste köttfärssås. Måste koka länge, smakerna blir alltid så bra, så bra.

Jag byter ofta ut mot vegetariskt, du kan göra denna exakt som detta recept men bara byt ut till veg färs. Idag körde jag fullkornspagetti till.

Mustig köttfärsås hittar du HÄR. Glöm inte riva massor med parmesan eller varför inte tryffelpecorino. Jag älskar Falbygdens, extra kul att köpa den på plats i Falköping. Deras osteria måste ni besöka.

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00