ANNONS
Integritet på Tailsweep

Goda snittar till fredagsmyset

/

Fredag, hörde jag fredaaaag! Talangfinal ikväll också, tittar ni? De är ju så grymt duktiga. Mina tjejer är på väg ner till Göteborg och vi ska träffa min syster Linnea och bo på hotell, så mysigt det ska bli.

Planerar redan vad vi ska äta i morgon och är sugen på snittar och plock, det är alltid lika gott. Perfekt om man ska sitta vid tv:n och i morgon är det premiär på Lets Dance. Mat och Tv-program är det man fokuserar på just nu, haha!

Vill ni ha tips på några säkra kort så har jag några favoritsnittar, finns något som passar alla. Klicka på länkarna så hittar du recept. Alla recept är busenkla och säkra kort, detta är så galet gott. Jag gillar mättande plock, lite olika som funkar ihop.

Detta hade jag på bordet sist: 
Vit pizza med svamp och pinjenötter och tryffelolja (kan skippas)
Nachos på plåt (körde utan köttfärs)
Smördegsbakelser med chili och räkor 
Laxrullar med färskost och sesamfrön (rulla kallrökt lax med färskost och strö svarta och ljusa sesamfrön över)
Löjromschips: Potatischips, klicka på creme fraiche, lägg på en klick löjrom på varje, strö lite hackad rödlök och klippt färsk dill.


Ostar och kex
Lite olika sorters chark, jag gillar tryffelsalami, parmaskinka mm  Finns det manuell chark köper jag alltid där. Mycket bättre.
Vita cakepops, söta att ställa fram- riktigt goda.

Lyxade till det med Kalix löjrom, alltså det är ju så gott så gott. Smälter i munnen. Tog även lite i räkfyllningen till räkorna men det funkar ju med den billigare löjromen. Onödigt att blanda i en röra men hade lite över.

Vit pizza är ju sååå gott. HÄR har jag en god jag gjorde för ett tag sedan. Skippade grönkål och gjorde nattjästa pizzor, det ska jag tipsa er om men den här degen blev också bra. Viktigt med knapriga kanter tycker jag. Less is moore på pizzor, jag älskar vita pizzor, parmesanost och någon svamp och pinjenötter. Bästa! Löjrom är ju också gott på 😉

Jag hoppas ni hittar något som ni gillar till helgmyset! Man får lyxa till det och göra det festligt hemma även om man inte kan ha en stor fest. Jag mår bättre av att få klä upp mig och duka fint, det gör så mycket.

Rosa/aprikos klänning HÄR (ljuvlig) mina sneakers HÄR. Påfyllning så passa på nu! Snyggt till klänning för skorna är festliga, man känner sig uppklädd. Perfekt till trädgården i sommar, student osv.
Nu ska jag möta upp tjejerna, häng med oss på stories om ni vill!

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00