• 2021-03-28, 12:34
  • 3

Det är helt otroligt vilken succé som skorna som jag och Ellos designat har blivit! Stort tack till alla er som har köpt och har kommit med uppmuntrande kommentarer, det betyder så mycket!

Nu har Ellos fyllt på lagret igen – för allra sista gången. Du kan köpa skorna HÄR!


Det är alltså sista chansen att kunna köpa dessa pangsnygga sneakers så nu gäller det att passa på om du vill ha ett par. De finns i vitt och svart, snygga till vardag och fest- De passar verkligen till allt. Jag älskar som ni vet sneakers till klänning. Tänk när vi kan ha shorts också. Så snyggt! De är riktigt sköna, storleken är normal. Jag har alltid 38 i skor och även i dessa. 

Bara att få chansen att designa skor som jag själv vill ha dem har varit en dröm, men jag hade aldrig kunnat tro att så många skulle vilja ha dem. När det var som mest tryck hann inte Ellos packa upp dem lika snabbt som de sålde, då förstår ni själva vilken fart det blev. Jag är otroligt tacksam och stolt över detta designsamarbete med Ellos! 

Men drömmen är inte slut när de sista exemplaren av just de här skorna har sålt. Det kommer nämligen åtta olika modeller till! Riktigt fina vår och sommarskor. (Inga mer sneakers) Håll koll här på bloggen så tipsar jag er i god tid och visar upp de nya modellerna. Hoppas ni blir lika förtjusta i dem. 

2021-03-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Lena 3 veckor sen

Har jag nog missat, vilka är det?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Missat vad? :)

Anette 3 veckor sen

Mina står och väntar på mig, sparar dem till lite bättre väder:)
Köpte även byxor fr Ellos som du rekommenderade(“skinnbyxor” ), först svarta och sen beställde jag även de ljusa.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…