• 2021-03-28, 19:29
  • 4

Hoppas ni haft en skön söndag, vilken vårkänsla det är i luften nu. 1 april snart och påsken framför oss, det ser ut att bli varmt och fint i veckan också. Underbart! Och visst blir man sugen på shorts och klänningar nu när det blir varmare ute. 

Jag älskar vårnyheterna från Odd Molly och jag måste visa några pangsnygga nyheter jag valt ut som jag ser fram emot att kunna använda snart. Med koden Toftby20 får ni 20% rabatt på hela köpet, rabatten gäller idag 28/3 -1/4 

Här kommer mina favoriter! Alla plagg är normala i storlek om jag inte skriver något om storleken. Ta den du brukar ha.

Jackan använder jag redan, den är ljuvlig! HÄR har ni den. Jag gillar Odd Mollys detaljer, välarbetade plagg med skön kvalité. Jackan har dragsko i midjan om man vill få en annan form, jag gillar plagg man kan ändra och trixa med. 

Kolla in den söta koftan, jag hade en sån från Odd Molly i kortare modell för några år sedan som jag använde hur mycket som helst. Så glad jag blev nu när jag såg att den kommit in igen men en lite längre modell. 

Här hittar ni koftan.

Klänningar och blusar som matchar ihop! Hur snygg är inte den här rosa klänningen med sneakers till? Ska ni ha student eller trädgårdskalas utomhus? Jag tycker det är snyggt att köra sneakers till för det är dels lättare att gå i gräs än klackar, sedan gillar jag kombinera söta plagg med just sneakers.
HÄR är den rosa klänningen. 

Den beiga vackra blusen är väl söt? Den har jag även som klänning och den gillade ni sist vet jag. Jag blev så glad när jag såg blusen nu i samma tyg! Visst blev det en snygg outfit till de coola shortsen? 

Beiga blusen med lång ärm HÄR, gröna shorts HÄR. 

Shortsen är samma snygga gröna tyg som jackan, riktigt sköna! Dessa kommer ni gilla. Höga i midjan med lite stretch så de sitter bra. Lagom längd också. Jag gillar shorts som inte är för korta men heller inte för långa, då blir mina ben superkorta.

HÄR finns denna blus som är i samma mönster som klänningen. 

En till söt klänning jag måste visa er, kul med lite andra färger också. HÄR finns denna goding.

Sist men inte minst- lång vacker klänning med rost och brunt, “mina bästa färger” skulle mamma sagt. Jag gillar ärmarna, de faller jättefint. Klänningen är tunt fodrad under så klänningen sitter snyggt. 

HÄR hittar ni klänningen.

Hoppas ni hittar något fint, glöm inte koden Toftby20 som ger er 20% rabatt på allt vid ett köp, gäller från idag 28/3- 1/4
HÄR är Odd Mollys hemsida.
Nu blir det Robinson!

 

2021-03-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna Mountain 3 veckor sen

Fina kläder

Martina 3 veckor sen

Hej fina du! Har bara en liten fråga till dig☺️ Tänkte göra din goda nutellaglass till påsk. Ska det vara karamelliseradmjölk eller kondenceradmjölk? Vore tacksam för svar.
Glad Påsk 🐣

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Hej!

Åh vad gott!! Jag kör kondenserad mjölk :)
Glad påsk!

Ulrika 3 veckor sen

Hej mycket fint från Odd men undrar vart dina runda stor örhängen kommer ifrån gillar dem . mvh Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…