• 2021-03-30, 21:30
  • 3

På skärtorsdag klockan 18.00 ska jag och Janne köra LIVE ölprovning på Instagram. Vi är så sugna på att hitta på något kul! Öl passar perfekt till påskmaten och vi har valt ut sex stycken olika sorters öl. Häng med ni också om ni vill! Ölen finns på de flesta Systembolag, vill ni inte köra egen ölprovning är ni varmt välkomna att hänga med oss ändå förstås. Det blir kul! Extra roligt eftersom jag enbart gillar riktigt ljus lager, haha!

Vi kommer ha lite chark & plock till och förstås sätta betyg och ge våra omdömen. Vi kör ca 45 minuter, vi ses om ni vill på skärtorsdag 18.00 för att fira in påsken! Min instagram heter Johannatoftby, en del har frågat hur man kan hitta livesändningen men om ni går in på instagram och klickar på mitt instagramkonto så kommer ni se den.

Jag hoppas vi ses! HÄR har ni listan på vilka öl vi ska prova om ni vill vara med.

-Král lev Pivo, Tjeckien ljus lager Nr:1250
Franziskaner, Hefe-Weissbier, Veteöl Hefeweizen, Tyskland Nr:1687
-Zlatopramen Half n´Half Tjeckien Nr:1604
-Gotlands Bryggeri Wisby Stout Sverige Nr: 89589
-Antiek Blonde Super 5 Ale Belgien Nr:1027
-Hawkshead Red Bitter Storbritanien Nr:1201

2021-03-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Suzanne 2 veckor sen

Jag lyckas aldrig hitta dig på Instagram! Har sökt på ditt namn vd flera tillfällen, men får bara träff på johanna_toftby_shop, vilket inte verkar vara det rätta. Vet du varför?

felix 3 veckor sen

Hej! Måste bara fråga, blev du kvitt dina harklingar sedan corona med polmicort tillslut? Går igenom precis samma som du då och hade behövt lite pepp! Annars en grymt trevlig blogg! :)

Anette 3 veckor sen

Åh vad roligt! Kul att ni hittar på något för oss 😅🍺

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…