• 2021-04-01, 09:50
  • 19

Äntligen kan jag avslöja min nästa hemlighet: Jag har tagit fram mig egen botox! Ni vet hur mycket jag älskar mina behandlingar och därför kunde jag inte tacka nej när jag fick chansen att designa en botox som är precis som jag vill ha den, Botox by Johanna!

Klinikerna ger dig tyvärr inte möjligheten att ta med dig din egen botox men Botox by Johanna kommer i praktiska små portionsförpackningar, lagom för en behandling var, så gör som jag och ha alltid med dig ett par i väskan om du känner att du bara måste ha en behandling så kan du ta en drop in-tid var du vill. 

Till skillnad från vanlig botox som bara gör att musklerna slappnar av så kan du lägga Botox by Johanna direkt på läpparna, bara använd den i stället för cerat. Det är lite oklart om talförmågan påverkas eller inte, själv börjar jag ibland sluddra efter en fyra-fem lager, men det går fortfarande bra att tvinga fram ett leende om jag måste.

Andra ovanliga biverkningar som rapporterats är yrsel, okontrollerat gapskratt, falsksång, svårigheter att gå rakt, kräkningar, att bli väldigt sugen på kebab och en oemotståndlig lust att ta massor av selfies.

För att passa precis dig kommer Botox by Johanna dessutom i tre fräscha smaker: citron, rosmarin och min egen favorit, kokos.

Prova du med, använd min kod ANKLÄPPAR så får du 14 procent rabatt HÄR Rabatten gäller bara idag den 1 april.

 

2021-04-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Elin 3 veckor sen

🤣🤣🤣🤣🤣

Veronica 3 veckor sen

Såå bra 😂😂

Tina 3 veckor sen

😂😂 Glad Påsk 🐣🐣

Annika 3 veckor sen

ÄLSKAR människor med humor och att skratta!
TACK!
Glad Påsk!

Svar på kommentaren:
Annika 3 veckor sen

“Att bli väldigt sugen på kebab” – ja, jag var tvungen att skriva lite till här för detta är så KUL!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Hahaha!

Eva 3 veckor sen

April April😂😂

Lotte 3 veckor sen

hahaha den va kul🤣

Ann Jakobsson 3 veckor sen

April April🤣🤣

Tusse 3 veckor sen

Hej!
Länken verkar ta mig vidare till en spamsida? Hur kommer jag vidare till produkten.
Orolig läsare, som aldrig frågat tidigare.

Glad Påsk 😜

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Hahahaha

Hanna 3 veckor sen

Egna skor, så varför in botox!

Carina Karlsson Sager 3 veckor sen

Kommentaren hamnade fel 😑
Det var denna jag skrattade åt!😂😂🤗💕

AnnaE 3 veckor sen

😂😂

Yvonne 3 veckor sen

🤣🤣Haha. Du är bäst💕. Detta skämt gjorde min dag🤣🤣❤

Lena 3 veckor sen

Härligt, ett 1;a april skämt.

Sofia 3 veckor sen

Alltså Johanna du gjorde min morgon. 😂 Så jäkla rolig så jag tuppar av!! Kram från Växjö

Linda H 3 veckor sen

😂😂😂🙌

Christina 3 veckor sen

Underbart Aprilskämt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…