• 2021-04-08, 20:44
  • 9


Hurra! Nu är sommarskorna som jag designat tillsammans med Ellos äntligen här! Jag är så glad över samarbetet och att ni alla gjorde mina sneakers till en succé, nu kan jag äntligen visa upp de första sommarskorna. Ni vet hur fort de tidigare skorna gick, så passa på medan de finns inne. Dessa kommer inte att fyllas!

Alla foton: Rickard L Eriksson
 

Den fina bruna skon hittar ni HÄR och den coola svarta med fransar HÄR

Självklart kommer de in en snygg vit låda.

Nu är snart sommaren här och det är dags att uppdatera garderoben. Jag längtar till sol och värme! Dessa två öppna sandaler förhöjer hela din outfit. Den svarta är helt i skinn, med fransar och små guldfärgade nitar runt om och vadderad innersula i mocka. Ljuvlig! Lika snygg till strandklänningen som till jeans. Jag älskar skor med det lilla extra men som funkar både till vardag och fest. 

Den bruna vackra sandalen i skinn med pärlbroderad ovansida och skinn på insidan, liten klack med träliknande sula. Underbar!  

Jag har tagit med detaljer som jag älskar och hoppas ni också gör det. Skor kan vara som ett smycke eller en accessoar och en snygg sko med detaljer kan höja vilken outfit som helst. 

Skorna är normala i storlek, jag har 38 och även i dessa. Nu ser jag fram emot en härlig vår och sommaren är framför oss! Och tills dess kommer det fler skor från mig och Ellos, jag lovar! Skor med höga klackar, men först ut är dessa snygga sandaler! 

 

 

2021-04-08 Mode / Skönhet

Kommentarer

Åsa 2 veckor sen

Jättefina båda två, synd att dom inte finns i stl. 35 bara

Sara 2 veckor sen

De bruna var verkligen jättefina, passar perfekt till sommaren! Tycker det är snyggt att matcha sådana lite mer ”blingiga” sandaler till en enkel topp och jeans 😍

Ulrika Hultberg 2 veckor sen

Jättefina. Spännande se resten av din sko colletion.

Marika 2 veckor sen

Men så snygga – vad duktig du är !

Marita 2 veckor sen

Superfina beställt dom bruna men ska gå in och
beställa dom svarta också och även 1 par till min syster i LAS VEGAS 🤎🖤 du är grym Johanna 🧡

Janne Fors 2 veckor sen

Succé igen darling! Grym du é <3

Nina 2 veckor sen

Jättefina skor!

Mia 2 veckor sen

Betsällde både den bruna och svarta, älskar sommarskor :-)

Anna 2 veckor sen

Grattis Johanna, vilka underbara sandaler!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…