ANNONS

Serietips! Den som dräper – Mörkret

/

_-29

Nu har vi sett den danska serien Den som dräper-Mörkret säsong ett på Viaplay. Herregud, jag kunde knappt andas vissa stunder. Den är så bra och hemsk på samma gång. Jag gillar thriller och när jag tipsade om den svenska serien Snöänglar var det en läsare som skrev att då måste jag se Den som dräper. Har ni fler tips på danska serier får ni gärna tipsa!

_-28

Serien handlar om jakten på en seriemördare och identiteten avslöjas nästan direkt, det gör det hela mer spännande. Sånna här hemska saker händer på riktigt och det är svårt att förstå vad som hänt i hjärnan på en så galen människa.

_-30

Jag tycker att det är lite samma stil som den danska serien Bron. Jag gillar verkligen danska serier!
Den som dräper säsong två finns ute nu och räkna med att vi ska börja se den redan i morgon.

Även om jag gillar thriller och skräck har jag även tittat på en del sköna, roliga filmer i veckan nu när jag inte kan göra så mycket. Jag såg äntligen Eurovision Fire saga som jag bara älskade, måste se den igen. Haha! Jaja Ding Dong. Fantastisk och precis min humor. Sedan såg jag även den svenska All inclusive, galet rolig den också.

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00