ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Snygga träningskläder från Aim’n!

/

_-12

God morgon söndag! Visst är det underbart att vi är inne i maj nu. Maj och juni är mina favoritmånader, kanske för att någon dessutom fyller år om en månad idag. Allt grönskar och slår ut, vi har hela sommaren framför oss och dagarna blir bara ljusare och längre.

_-27

Lider med er som har pollenallergi, tacksam att ingen i familjen har något sånt alls. Måste vara jobbigt när allt slår ut på en gång.

_-25

Ju varmare desto härligare att ta sina rundor utomhus. Åh vad jag längtar tills jag kan gå en riktig långrunda eller tänk att kunna springa. Men jag ser ljuset i tunneln efter operationen, även om det är långt kvar. Ska skriva lite senare om hur allt är just nu.

För ett tag sedan köpte tjejerna nya träningskläder från Aim’n, riktigt snygga och sköna både till träning eller vardag. Kika på allt HÄR 

_-12

Lisa-Marie beställde den här färgen, så snyggt! Aim’n har kläder för alla. Mjuka plagg, tighta plagg,  gravida. HÄR! 
Dessa plagg är även sköna att ha till vardags, perfekt nu när man är hemma mer också. Nu beställde jag ett set i beige som jag ska ha längre fram när smärtan från magen lugnat sig.

_-26

Marilyn har den snygga färgen espresso kolla in toppar och linnen HÄR!Hon är så fin i den färgen.

Höga tights i färgen Espresso HÄR. Älskar den färgen. SportBH som sitter skönt HÄR. 

Loungewear trenden har verkligen exploderat efter pandemin. Modet är kul tycker jag nu när man kan blanda så mycket, man har snygga mjuka ”träningskläder” hemma, eller snygga enkla klänningar i mjuk kvalité.

Ha en riktigt skön söndag!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00