ANNONS
Integritet på Tailsweep

Västkusten 2021

/
_-7

Hej i värmen! Ja vad ska man säga, ja vad ska man säga! Det kan nog inte bli bättre än så här.

Vi hade faktiskt tänkt dra neråt Europa på semester men det gör vi inte nu när det är så magiskt väder i Sverige. Både jag och Janne vill njuta av den här vackra, svenska sommaren, det är oslagbart.

_-9

Vi flyttar istället fram resan och planerar ev att köra neråt Österrike, Italien som vi gjort många år i rad före pandemin. Men nu till Västkusten! Vi är ute med båten hela tiden nu och har familj och vänner som hälsar på.

_-6

I förrgår var det min pappa och Lena och igår kom min syster och hennes bästa kompis Hanna som vi känt sedan de gick i skolan. Så kul! Mina tjejer är med hela tiden också, de älskar båtlivet lika mycket som vi gör.

_-8


Tunna filtar är från Lexington HÄR. Supersköna att dra om sig om det blåser eller på kvällen. Nu har det dock varit megavarmt! Men på sjön kan det blåsa och då är dessa underbara och mjuka och goa. Kuddarna är Lexington, såg Åhlens hade en del på rea HÄR

_-30


Tallrikarna och bestick är från SeaSea.

_-11

_-4


Lisa-Marie testade sup för första gången! Har ni testat? Jag har äntligen vågat mig upp på brädan men magen är fortfarande öm och svullen. Kände mig som en stor flodhäst med skakiga ben men upp kom jag i alla fall.

_-3

Vi lägger alltid ankare och badar från båten, det är något speciellt med att bada från båten ute i havet. Här simmar pappa iväg, vi har 26 grader i havet. Otroligt!

_-33


Jag och Marilyn, jag är så glad att kunna bada den här varma sommaren. Visst är vattnet klart?!

_-20
_-10
_-13

_-25


Jannes hatt köpte han när vi var i Italien, min beiga hittar ni HÄR. Bra pris nu!
Vi har båten på Saltholmen och när vi inte åker iväg så långt har vi hittat en jättefin vik sydväst om Styrsö.

Rosa strandklänning som är enkel att dra över bikinin HÄR.

_-29


Solglasögon är Gucci från Synoptik HÄR. 

_-12

_-5

Snacks och dricka till gästerna. Jag brukar ha med mig lite plock och ev lite lunch om vi inte äter på någon ö. Vi har kylar och frys på båten och kan ha med oss mycket ut. Ibland köper jag sallader med mig eller så gör jag pastasallader, lite kallskuret och lite plock.

_-27

_-26


Min syster och Hanna var med hela dagen igår, vi firade dessutom att det var 1 år sedan vi köpte båten!
Vi hämtade upp dem vid Operan inne i Göteborg, det är mäktigt att se allt från sjösidan, så vackert.

_-17

_-21


Kylaren köpte jag på Systembolaget, jag har den i frysen, sedan kyler den flaskan snabbt om man tex inte haft den i kylen. Mycket bra! Även för att hålla kylan smidigt på en båt.

_-23

_-18
_-19


_-14


_-28


Barnen solar och chillar.

_-32


_-31

Tack älskade västkusten för magiska dagar till havs. Håret är som en pudel som trasslat in sig i en torktumlare efter alla salta bad men vad gör det när Sverige är som vackrast.

_-16
9
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00