ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Pangsnygga jackor

/
_-28

Hoppas ni har en fin helg! Det har jag haft. Kräftkalas, middag med barnen i fredags och i dag och fått klart papper och bokföring. Så det gjorde inget att det regnat idag.

Till något helt annat. Även om det är en bra bit kvar till vintern så vill jag tipsa er om fantastiska vinterjackor! Kolla, visst är de snygga? Dunkappor med riktigt bra passform och funktioner.

_-30


Jackorna finns HÄR! Riktigt fin fuskpäls på luvan. 25% rabatt såg jag också.

_-19
_-25

Dessa är så galet fina och sköna. Som en sovsäck att krypa in i, så snyggt lyster i tyget och varm och gosig. Jag gillar långa jackor när det är kallt. Finns inget värre än att frysa om baken när det snöar eller blåser.

Kolla denna färg, gråsvart- jäklar vad snygg den är. HÄR! 

_-31
_-32


Passa på nu när det finns storlekar. För dessa kommer ta slut. Dessutom rabatt på jackorna nu.

_-26

_-29


Här blir det godis och film, har sett klart våra danska serier så nu letar jag efter något nytt. Sett så många bra danska. (Den som dräper var SÅ sjukt bra men grym och läskig). Men sånna gillar jag för då somnar jag inte.)
Gillar thriller, skräck, spänning. Har ni tips?

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00