ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äntligen massage!

/

NYHETSBREV

_-33

Varannan vecka går jag på massage. Året om. Jag unnar mig massage för jag märker stor skillnad på hela kroppen. Men efter jag gjorde hysterektomin i våras har det inte funkat tyvärr för det har varit så svårt att ligga på mage pga smärtor/ömhet i buken.

Ja ni vet ju hela rehabiliteringen att det tagit extremt lång tid och en väldig tuff återhämtning, men nu var det äntligen dags för massage. Så efterlängtat. Så galet bra! Och jag har knappt ont i magen alls längre. ”Bara extremt svullen och klumpig typ”.

Kan ni fatta att de tog många månader efter operationen att bli människa igen. För bara en månad sedan hade jag liksom fortfarande ont i magen om jag tryckte eller nuddade. Snacka om stort ingrepp. Men ändå så lättad att detta är gjort. Slippa alla blödningar och dåliga värden. Säger det igen. Vänta inte så länge som jag gjorde.

 30

Unnar ni er något? Jag tycker just massage är riktigt lyxigt, kunde dock inte tänka tanken på att kunna gå på massage för min egen skull när barnen var små, allt gick till dem men nu går jag väldigt ofta sedan några år.

_-34

Jag får mindre ont i axlar och rygg, jag blir avslappnad, jag känner mig smidigare, tränar jag mycket är massage A och O.
Jag bokar upp tider flera månader framöver, för visst är det ofta så att man söker hjälp eller bokar tid när man just har problem. Men då är det ju nästan försent.

Jag kör klassisk massage men Annika på Sollyckan som jag alltid går hos vet vad min kropp behöver, sedan anpassar vi det för varje gång. Ibland rygg, ibland både rygg och armar, ibland helkropp.

_-35

(Inte sponsrad, bara genuint nöjd.)

Unna er massage oftare om ni har möjlighet, vilket lyckorus i hela kroppen efteråt.

Nu ska jag nog stänga datorn, har så mycket jobb just nu så ögonen går i kors. Men roligt och spännande på samma gång. Men på onsdag ska vi upp till Stockholm för att gå på Magnus Carlssons premiärshow på Hamburgerbörs på torsdag. Det blir kul. Och om två veckor öppnar Sverige upp helt. Halleluja! Tack alla som vaccinerat sig så Sverige kan börja rulla igen!

13

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00