ANNONS

Lördag kör vi Bloppis! Välkommen till Blackstone Göteborg

/
_-22

Hurra! Nu är det bara några dagar kvar till vårt event på restaurang Blackstone Kungstorget i Göteborg. På lördag den 16 oktober mellan klockan 13 och 15 är ni varmt välkomna till min sjunde BLOPPIS! Det ska bli så roligt och jag hoppas att få träffa alla er som kan ta er till Göteborg. Man behöver inte anmäla sig, men kom gärna i tid. Klockan 13 öppnar vi dörrarna!

_-15

Tips! Har ni med sambon eller barnen som sällskap? Boka bord på Blackstone HÄR (eller ring 031-384 25 00) för att äta en god lunch, då slipper ni dessutom att stå i kö. En hovmästare står i dörren och bockar av er och visar er till bordet. 

_-14

Självklart kan man inte låta bordet stå tomt och ta bordet efter bloppisen, men har ni sällskap så kan ni dela upp er. Blackstone har helt magisk mat, vi är alltid lika nöjda där. Vi ska också äta där på lördag, men det får vänta till lite senare efter vårt event.  

19

Det kommer finnas gott om plats! Den här gången har vi två stora restaurangdelar och jag har speglar så ni kan se hur snygga ni blir i kläderna. Jag bjuder även på mitt favoritgodis, ni kanske redan vet vad? Du som vet, skriv det i kommentarsfältet så bjuder jag på en extra bit! 

_-19

OBS att vi bara tar Swish för att allt ska gå så snabbt och enkelt som möjligt.

Jag har massor, massor, MASSOR av kläder i storlekarna S-L och du kan fynda kläder för 50-lappen. Jag har även mycket märkeskläder som Ida Sjöstedt, Odd Molly, Ganni, By Malina, Acne, Inuiki… det mesta! 

_-25

Märkeskläder som kostar 3000 kronor i butiken kan du fynda för ett par hundra. Kläder är en del av mitt arbete och det är kul om de kommer till användning igen! 

_-24

Jag har även massor med skor, även mina egna från Ellos och även den vita lådan följer förstås med. Skorna är helt oanvända, jag har haft dem till fotojobb i samband med att kollektionen lanserades. 

Dessutom har jag med min bok ”Middag hos mig” för endast 150 kronor, och ni får den signerad på plats om ni vill. Förlaget beställde tre hela upplagor, men nu är boken helt slut i butik. Vill ni skaffa boken eller ge bort i julklapp ska ni passa på nu på lördag! 

_-27

Jag har hållit på i flera veckor med allt inför lördag, i dag körde jag fram och tillbaka till Göteborg med 16 stora Ikea-kassar, mina böcker och mycket annat. I morgon ska jag till Stockholm på möte, men bara över dagen så jag hinner fixa färdigt det sista.  

_-31

På fredag kommer min bästa vän Hanna och hjälper mig, vi ska köra igång redan vid 14 och hänga upp alla kläder. Det brukar ta hela dagen och sent in på kvällen, men vi har så roligt ihop och om ni visste vad tacksam jag är att hon hjälper mig med detta.

_-21

Mina barn och Janne kommer också vara med på lördag och hjälpa till, det ska bli så roligt. Varmt välkomna, hoppas vi ses! 

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00