ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Hemma i Sverige!

/
_-11

Nu har vi kommit hem till Sverige och är på väg upp mot Skövde. Vi var hemma i Jannes lägenhet 02 inatt men resan gick hur bra som helst. Kontraster att åka från 25 grader till 4 grader och regn dock. Men vi har laddat med så mycket sol och energi, det har verkligen varit en helt fantastisk vecka! Och det är mycket julpynt även nere på Gran Canaria nu.

_-23
_-20

Tip! Ellos kör 20% rabatt på ordinarie priser denna vecka! HÄR hittar du mina klänningar, nu börjar det plocka rejält på storlekarna och en del redan helt slut.
Innan vi reste mot flygplatsen igår kväll, ovanligt med jeans och kavaj efter en vecka med shorts och bara ben. Men jag älskar kontraster, ser så mycket fram emot den här tiden vi har framför oss nu.

_-21
_-22

En vecka kvar till advent! Det var värt allt slit före resan, jag storstädade i flera dagar, tog undan lampor och tog fram allt adventspynt. Så mysigt att komma hem till detta nu och bara njuta.
Det lyser upp i mörkret, att sitta här i soffan till en mysig julfilm med tända ljus. Älskar den här tiden.

_-13

HÄR har du mitt adventspynt som jag har tipsat om på bloggen.

_-11

Roy Fares adventskalender är framme!

_-14

Idag ska vi till min pappa på stort kalas! Min fina pappa fyller nämligen 70 år på tisdag! Ska ha denna blå klänning, visst är färgen fin? Sitter jättefint på också. Du hittar den i min festkollektion hos Ellos HÄR. 

_-15

Dessa ljuvliga små espresso koppar Jul- de är helt slut online men lägg en påminnelse HÄR så får du mail när de finns åter i lager. Jag köpte faktiskt 8 lådor i butiken i Stockholm, så fina! Fin julklapp också.

_-5
_-7

Söta va? Hoppas ni kan få tag i dem. 149kr för två stycken och de kommer i den fina jullådan på bilden.

Tips på söta julservetter finns HÄR som jag köpte på HM home i Stockholm. Vi ska dit till helgen så då ska jag gå dit igen. Älskar Hm Home julavdelning.

Jultidningar är också mysigt, både att läsa och inspireras och även att ha dem framme.

_-10

Nu är vi snart framme i Skövde, så ska stänga datorn. Vilket fint och klart väder det är.

Ha en riktigt fin söndag!

_-25
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00