ANNONS

Happy friday och stay safe!

/
_-31

Happy friday! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och har en skön helgkänsla. Jag är på ett fantastiskt fredagshumör och bara känner vårkänslan infinna sig. Vet att det är vinter och iskallt, men idag kände jag den där sköna känslan, det är ett helt annat ljus ute nu. Har ni sett det?

_-27


Jag har tränat på gymet (Nordic Wellness, bästa bästa) med Marilyn idag och fick så mycket energi efter, jag älskar träna med mina barn. Älskar att umgås med dem, finns inget bättre. Jag har samma relation med min underbara pappa, han är världens bästa förälder.  Kärleksfull och har alltid funnits där. ALLTID. Exakt som pappa vill jag också vara som förälder till mina barn.

_-23

Älskar energin på gymet! Perfekt att träna runt lunch, inte mycket folk alls.

_-21
_-22

Vi har bakat världens godaste chokladbollar. Alltså ni MÅSTE testa dessa. HÄR finns recept. Lite lördagsgott kanske?

_-28

Gjorde dem igår, så idag på fredag var det bara att ta fram en till kaffet.

_-20
_-30

Köpte även vackra tulpaner och en ny vas på Blomsterhallen i Skövde, de är bara bäst bäst. Gör fantastiska buketter och har så mycket fint.

_-25

I morgon lördag är det tulpanens dag!

_-27
_-32

Ta hand om varandra, var försiktiga, vi ska stötta restauranger idag men håller avstånd.

_-33

Vi ÄR vaccinerade. Och ja, det kan smitta ändå förstås. Men det handlar inte om det som antivaxarna tjatar om. (Suck) det handlar om att vaccinet minskar risken för att bli allvarligt sjuk. Hamna på IVA, döden. Punkt.  Och vi tar vårt ansvar i samhället. Drar vårt strå till stacken. Inte egoistiska.

Puss och hej, nu måste jag byta om. Janne väntar!

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00