ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Hela jag är reklam!

/
_

Jag vet att ni är många som har synpunkter på att jag har reklam, eller samarbeten som vi influencers kallar det, både på bloggen och på Instagram. Men jag hoppas ni förstår att det är nödvändigt eftersom jag bara ÄLSKAR pengar! Därför tar jag nästa steg nu och slutar att reklaMmärka enskilda inlägg som är samarbeten med något företag. I stället blir allt på hela bloggen reklam nu!

Jag borde ju inte behöva ange att något är ett samarbete när hela bloggen är det, eller hur? Det blir bloggversionen av de där reklamhäftena man får i brevlådan där de säljer startset till frimärkssamlingar, försilvrade skedar med blommor på och gipsfigurer föreställande Carola. 

IMG_0017

Det kanske är någon som tycker att det är tråkigt att jag inte skriver recept längre, till exempel, men oroa er inte, bara någon betalar mig MYCKET pengar så ska ni nog få recept! Bruna bönor, inkokt lax, stuvad mört med äggsås, vad som helst bara jag får betalt! Det kanske inte blir särskilt gott, men om ni testar och känner er som ni ska kräkas vid matbordet så kan ni trösta er med att jag just kunnat köpa ett nytt guldhalsband på Lucy för pengarna jag fick för att tipsa om skräpet. Sedan sätter jag en reklamskylt på det halsbandet så får jag betalt en gång till.

Ingen har väl ändå en blogg och jobbar upp den under flera årtionden bara för att hålla näsan över vattenytan och få in lite pengar här och lite pengar där på det man älskar mest, som träning, kost och mode? Nej, det är stora högar med pengar som gäller! Ni har sett lyxjakterna som konfiskerats av rika ryssar? En sån vill jag ha! Eller två! Och då går det ju inte att skriva om träning, hälsa eller viktiga saker som gör livet värt att leva, utan bara underbar reklam!

IMG_0010_Facetune_01-04-2022-10-28-39

Naturligtvis kommer ni att kunna handla mina egna produkter också direkt på sidan! Min populära botox som jag lanserade för exakt två år sedan kommer i en ny smak – underbar ananas! Dessutom finns min egen filler, mina träningsprogram, min ögonskugga, min hårförlängning, mina silkoniclägg och snart lanserar jag äntligen mina egna löständer, Bett by Johanna!

Bara inte någon får för sig att anmäla mig till Reklamombudsmannen så jag hamnar i fängelse igen, det vill jag ju inte. Jag kan inte njuta av livet på mina lyxjakter från en cell! Så för säkerhets skull har jag tatuerat in JAG ÄR ETT SAMARBETE i pannan och fyller sedan i vem som sponsrar hela mig just idag.

Min nya blogg med 100 procent reklam, helst 200 procent, har premiär idag den 1 april.

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00