ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grym skidåkning och härlig after ski!

/

Det blev en hel del skidåkning trots vi bara var uppe i Sälen över helgen! Vi körde i Lindvallen, Högfjället och hann även med Hundfjället/Tandådalen. Det var ett tag sedan vi körde Hundfjället, har kört en hel del där när vi bodde säsong uppe i Sälen när barnen var små så det var kul att köra där igen.

Vilken helg med så fint väder och ingen vind!

Och efter en heldag i backen körde vi afterski på Tandådalens värdshus och herregud vilket röj! Det är ju ett tag sedan man kunde vara så här mycket folk på samma ställe, så skönt att den jäkla coronan är över. (ja jag vet det kan komma tillbaka, men ni fattar vad jag menar)

Och det bästa! Vi mötte upp Stina och Johan med vänner från Örebro som vi lärt känna via Matplatsen när vi setts i Göteborg och Stockholm! Så kul att ses i Sälen nu som vi försökt få till varje gång vi är uppe. Stina och Johan har lägenhet där uppe och är lika skidtokiga som vi. Stina bloggar också faktiskt, kolla in den HÄR så får ni massa tips på god mat lite annat smått och gott.

Och vilken rolig after ski det blev, Partypatrullen som spelade, massor med glada skidåkare i pjäxor och så härlig energi.

Ompa ompa, pjäxdans och hot shot, haha!

Vi hade planerat ta skidbussen tillbaka till Lindvallen men blev hembjudna till Stina och Johan med hela gänget efter afterskin, så vi blev kvar, visst är det kul när saker blir spontant! Skidkläder, underställ och kaosfrisyrer. Älskar sitta hemma på middag i underställ och inte göra ordning sig.

Vi blev bjudna på god pasta och pizza med gorgonzola, så gott och så trevlig kväll! Tusen tack än en gång för en superkul afterski och kväll.  Nästa gång ses vi i Göteborg så bjuder vi er på middag på båten!

Vid 23 ringde vi taxi som kom efter en timma, det är nackdelen med avstånd och få taxibilar där uppe men tiden gick så fort så plötsligt var taxin där.
Ganska trötta idag kan jag säga efter tre hektiska dagar från morgon till kväll, men påfyllt med mycket energi och massa skratt!

3

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00