ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Snygg och skön linneklänning!

/

Vill bara kika in och önska er en riktig trevlig fredag! Tack för alla fina kommentarer ni alltid skriver på instagram och story, som ni ser där är det fulls ös idag inför min stora bloppis i morgon! Häng med där om ni inte kan komma, det kommer bli riktigt kul!

Idag har på mig den skönaste linneklänningen jag haft tror jag. Helt underbar. Tänk i sommar när det är varmt, linne är så bra kvalite att ha mot kroppen. Denna är snygg både till byxor eller barbent!

Finns HÄR! Fickor också, det är ett stort plus! Finns i flera färger, den kommer ni ha användning av länge.

Och vet ni mer, idag kommer Jannes vackra lägenhet ut på hemnet! Lilla Drottninggatan 4 ska ni kolla in 😉

Nu ska jag rusa och möta gänget som ska hjälpa mig att packa upp alla kläder idag, hoppas ni kommer i morgon, det finns mycket att fynda på Blackstone Kungstorget 13-15 i morgon lördag! 🙂

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00