ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu ligger vår lägenhet ute på Hemnet!

/
6125511-1_Ajay

Nu ligger denna vackra centrala sekelskiftslägenhet ute för försäljning! HÄR hittar ni annonsen på Hemnet! Kolla in alla fina bilder i annonsen!

Som ni har sett ska vi äntligen bli sambos och nu är det dags för någon annan att leva och bo i denna vackra lägenhet! Janne köpte denna strax efter vi träffades 2012 och den har varit vår bas för allt härligt liv i Göteborg! Denna lägenhet har varit helt fantastisk. Ni som köper den kommer att trivas!

6125511-25

För mig som pendlar har det varit perfekt att bara ha några få minuters promenad till centralen. Sedan att ha Trädgårdsföreningen som granne har varit ljuvligt med alla mina morgonrundor, det är magiskt vackert där! Vi har älskat detta område men nu påbörjar vi ett nytt kapitel.

f5f5a145-6df2-4c05-96f9-4f3fd1eb6f08


Tack Wictoria med team från Intro Homestyling & Interior som fokuserat på att visa lägenhetens potential och inte vårt hem utan ditt nya hem!

1

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00