ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår balkong

/

Nu börjar balkongen blir klar! Eftersom sommaren är här ville jag få klart det mesta där så snabbt som möjligt så vi kan njuta när vi är hemma. Älskar hänga här, miljön och atmosfären är underbar!

Ni är många som ville ha tips var allt kommer från så här kommer länkar till det mesta.

Bordet är ett klassiskt cafébord från Brafab som jag tycker passar så bra in här. Älskar den stilen så det fick bli detta bord i marmor HÄR Stolarna är också från Brafab HÄR. Soffan finns HÄR (osäker om det bara finns bänk kvar men googla annars Brafab soffa) och passade perfekt in mot väggen med måtten.

Tips! Elloshar massor med inredning! 40% på väldigt mycket nu.

Bordet HÄR. Letade efter snyggt balkongskydd för Lucys skull men ville inte ha tyg som täcker den vackra balkongen så jag köpte detta från Rusta HÄR! Känns härligt med levande naturmaterial och sitter bra ”nät” som även är en säkerhet för Lucy så hon kan vara här ute också.
Ljuslyktorna köpte jag på Granit. Krukan, lavendel och eukalyptus trädet vid Johannebergs Ljungh´s nlommor. Så mycket fina blommor där.

En hel del blommor köpte jag med i Skövde på Blomsterhallen, kommer fortsätta handla där för det är hög kvalité och jag är alltid nöjd där. Gillar handla blommor när de vet vad man gillar när de ska binda buketter osv.

Stolsdynorna tror jag att jag köpte på Bauhaus. De glaslyktorna jag hängt på balkongräcket är från Granit. Finns kedjor som följer med så kan man hänga upp dem. Missa inte kedjorna för de ligger inte med lyktan… men de ingår.


Lexingtonfiltar och kuddar finns HÄR!

Tror det var allt! Hoppas i kan få lite inspiration om ni ville ha lite tips.

10

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00