ANNONS
Integritet på Tailsweep

Midsommarlista på Spotify

/

Tre dagar kvar till Midsommarafton! Och det ska bli härlig väder, underbart!

Ska ni hitta på något mysigt? 🇸🇪☀️🎶

Jag älskar svensk musik och har fixat en liten midsommarlista på Spotify som ni kan ta del av om ni vill! Svenska klassiker blandat med gammalt och nytt, lite dragspel och några roliga låtar som jag tycker passar på midsommar. Även en hel del Johannas favoriter också.

Varsågoda, klicka på länken HÄR så hittar ni!

Den heter Johannas Midsommarlista 2022!

Vi ska ut med båten och i morgon ska jag fixa ordning den även om vi egentligen inte har tid….allt känns rörigt just nu med flytten och saker som måste blir klart men vi behöver en paus från lådor och packning, så det blir nog bra att komma ut på havet lite. 😍

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00