ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Nextory

Tips på ljudböcker inför semestern!

/
_-34

Är ni redo för lata dagar som vi kan ta som de kommer? Ut och gå på sköna morgonpromenader eller bara slappa i hängmattan? Det ser jag fram emot så mycket i sommar, att inte behöva planera så mycket. Och vad passar bättre än att koppla av med en bra ljudbok i öronen? Lyssnar ni på någon bok nu?

Det får mig att slappna av och när jag går på en rask powerwalk kan den bli hur lång som helst för jag vill inte sluta lyssna på ljudboken. Det är fantastisk avkoppling! 

_-36

Därför vill jag ge er alla en ny chans att testa Nextory med mig. Nya kunder får prova gratis i 45 dagar, utan bindningstid eller uppsägningstid. Gå in på www.nextory.se/kampanj och ange koden Toftby45.

_-35

Ni tipsade mig om Emma Hambergs bok ”Je m’apelle Agneta” sist jag behövde något nytt att lyssna på, det var flera som kom med samma tips så jag testade förstås och lyssnar på den just nu. Alltså, jag bara älskar Emma Hamberg! Hon läser upp boken själv och har så härlig inlevelse både i orden hon skrivit och hur hon läser upp dem.

_-32

Boken handlar om 49-åriga Agneta, med utflugna barn som bara hör av sig när de vill ha pengar och världens tristaste make. Det enda roliga hon har är att smygdricka rödvin och kolla på renoverings-tv. Hur deprimerande det är låter så skrattar jag halvt ihjäl mig åt hur Agneta gömmer ljust rostbröd och rödvin för att maken bara vill att de ska äta quinoa. Egentligen handlar boken om att ta kontroll över sitt liv och jag längst efter nästa härliga runda ute så jag får lyssna klart.

_-31

Sedan ska jag lyssna på Thomas Sjöbergs bok ”Kvinnan som lekte med elden” om Johanna Möller. Han har brevväxlat med henne i tre år och som enda journalist filmat och intervjuat henne i fängelset. Johana Möller borde egentligen inte få mer uppmärksamhet, men jag blev otroligt provocerad och samtidigt nyfiken när jag såg dokumentären om henne. Det känns som att hon ljuger och manipulerar från början till slut, jag kan inte låta bli att bli intresserad av att höra boken.

_-33

Har ni några fler boktips? Skriv gärna i kommentarsfältet och berätta lite vad böckerna handlar om, men inga spoilers förstås. Och glöm inte att testa Nextory på www.nextory.se/kampanj och ange koden Toftby45.

11

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00