ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Favoritbyxorna åter i lager!

/

Sist tömde ni lagret, men nu är de påfyllda igen. Och jag kan bara säga en sak, detta är de skönaste byxorna jag haft. HÄR! 

De är som en snyggbyxa i riktigt skönt material. Och resår i midjan. Jag bodde i dessa när min mage var svullen, men oavsett om ni ska operera er eller inte- ni kommer älska dem.  Och SKA ni göra en hysterektomi som jag gjorde och fick öppna buken- räkna med att bo i klänning eller byxor med resår länge.

Dessa finns HÄR i svart, blått och brunt. Jag har alla färger och älskar dem.

Perfekt på flyget i morgon för då vill man inte ha kläder som sitter åt.
Nu är de även nedsatta om ni ska fynda inför höstgarderoben.

1

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00