ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Split Kroatien- häng med oss på resan!

/

Yes! Vi är i Kroatien och ni var en hel del som gissade rätt. Jag njuter varje minut. Vill inte tänka på flyttlådor och konstigt nog glömmer man saker väldigt fort. För bara några dagar sedan stod jag och grät över allt kaos och kände mig helt uppgiven. Helt slut.


Men just nu sitter jag på vår balkong på hotellet och jobbar en stund och njuter av utsikten mot Adriatiska havet och hamnen i Split. Helt fantastiskt härligt!

Kaftanen hittar ni HÄR, har den även i svart/vit. Så lätt att rulla ner i strandväskan och torkar snabbt. Skrynklar inte alls vilket jag gillar när man packar strandväskan.

Jag har den även som off shoulder i värmen, sätter fast den i bikinin 🙂 Strandväskan är några år men såg en jättefin till bra pris HÄR. 

Följer ni mig på stories kommer ni hänga med på hela resan där jag också taggar och visar var och vad vi gör för er som vill ha tips.

Jag kommer blogga om allt här i Kroatien efter vi kommit hem för det tar extremt lång tid med varje inlägg om man ska tipsa och visa alla bilder, så håll till godo med lite kortare blogginlägg dessa dagar så kör vi som vanligt när vi är hemma. Jag har en del annat jag förberett som kommer på bloggen istället. Ni hittar även hur mycket recept som helst i kategorin Recept.
Nedan är från supergod lunch igår i hamnen, restaurang Side bar, vi åt en riktigt god vegetarisk pasta med tomat, parmesan och mandlar. Älskar pasta med nötter och när det är få ingredienser. Jag har en egen som heter Limone ni hittar HÄR. En favorit!

Som influencer/företagare har man ingen riktigt semester, jag jobbar sju dagar i veckan. Men kan också styra allt själv, välja om jag vill resa eller vara hemma, men det är stenhårt jobb som egenföretagare om man vill nå framgång. Och jag älskar detta över allt annat. Så tacksam att kunna arbeta med något jag verkligen älskar.

Vi kom till hotellet 9.30 igår och tog ett dopp i polen innan vi kunde checka in.

Och bubbel i glaset är några timmar senare för er som kommer kommentera det. 🙂

Det är extremt varmt, men det visste vi. Dricka mycket och mycket skugga. Ljuvligt!

Sedan tog vi lunch i hamnen, en cykeltaxi och en liten sightseeing. Orkar inte gå långt i 35 grader så det var perfekt. Ett stopp för ett bad på stranden i city var kul! Härlig stämning, hög bra musik och så skön atomosfär. En stund, men vi gillar se olika platser. Idag blir det en annan lugnare strand.

Tack för att ni följer, kommenterar och är så gulliga!
Kram från oss

22
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00