ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Snygga höstkappor!

/

Jag har hittat två jättefina höstkappor jag vill tipsa er om. Det brukar vara svårt att hitta snygga beiga/vita kappor nämligen. De tar ofta slut snabbt och när man blir sugen på en härlig vit kappa när snön börjar falla så finns ingen kvar.

Och nu är verkligen hösten här. Vackert och krispigt, 7 grader hade vi i morse.

Jag älskar beiga och vita kappor! Dessa två är helt olika, den ena är lite mer till vardags med rakare form. Den andra med svarta knappar är lite mer fest. Tänk den till en klänning när man ska vara uppklädd i vinter. Så fin.

Denna lite längre med svarta knappar är ullmix, finns HÄR. Finns i storlek 34-52. Jag valde 38 för jag vill kunna ha en tröja eller kofta under. Annars hade denna varit bra i 36. Men tänk på när det blir riktigt kallt och man har kanske en tunn topp eller klänning.

Den andra som är mer beige i färgen och lite kortare är en underbar modell. Användbar!

Klicka HÄR så hittar ni den som är lite kortare.

Tryckknappar och fickor. Något rymlig i storleken, men perfekt om man ska ha en kofta eller tröja. HÄR finns den.

Gillar ni hösten? Så mysig tid vi har framför oss nu. Förutom friska luften och alla vackra träd-  Alla nya serier, krypa upp i soffan med filt. Gå in på gymet, i morgon kör jag premiär här i Göteborg på nya adressen! Det ska bli skönt. Vill köra mer klasser, det är ju en underbar känsla när man kört ett grupp pass, saknar Body pump, Yoga och spinning.

Och nedräkning till min bästa period på hela året- JULEN!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00