ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Skincity

Testa Clarins nya härliga produkter!

/

Jag älskar hudvård och gillar att boosta hyn nu inför den kalla perioden vi går in i nu. Och älskar att testa olika produkter, jag märker hur hyn ändras beroende på årstid och hormoner.

Har ni testat Clarins Super-Restorative? Det är deras mest populära aging-serier som nu har uppdaterats med en ny ingrediens-duo för fastare hud. Jag säger bara wow! Här snackar vi produkter som ger resultat!

Vill du också testa dessa produkter så får du 20% rabatt med min kod JOHANNA20 på alla Clarins produkter. Passa på att fylla på badrumsskåpet, rabatten gör ju en hel del. HÄR! 

Super-Restorative serien som nu uppdateras med en ny ingrediens-duo: Ekologisk harungana med retinol-liknande egenskaper tillsammans med ekologiskt ärttörne-extrakt som motverkar förlorad fasthet på grund av av hormonella förändringar i huden.

Produkterna riktar sig främst för hud som tappat fasthet efter klimakteriet. Det gillar vi, hehe!

Har ni också märkt att huden är helt annan nu när man har riktiga hormonsvängningar än för många år sedan? När östrogenet sjunker blir huden också mer slapp och grå. Många tycker huden känns ännu torrare, vilket inte är ovanligt när man kommer upp i förklimakteriet eller klimakteriet.

Testa Clarins Super Restorative serie, jag blev själv förvånad över hur bra de var! Huden får mer lyster och verkar utjämnande. Rynkor och fina linjer minskas synbart. Används morgon och kväll, finns som både dag- och nattcreme och för den hudtyp som passar just dig!

Deras Double Serum är en favorit. Vrider man halvvägs får man ut en liten droppe, vrider man ett helt varv får man en större droppe. Perfekt när jag kanske bara vill fylla på med lite serum på kinderna även om jag har lagt make up. Jag kör detta serum både i dagkrämen och nattkrämen. Sedan en droppe i foundation för lite mer lyster.

Jag tycker det är fräscht med lyster och glow, det är inte kul med ett torrt puder som lägger sin i alla linjer. Eller hur? Så kör mer serum och bra produkter så kommer även sminket att se fräschare ut!

Clarins har sin egen odling av ingredienser i franska alperna och använder enbart de bästa och mest aktiva naturliga växtextrakter med vetenskap från växtriket. Idag är Clarins ledande inom premiumhudvård i Europa och har miljoner lojala kunder över hela världen.

Oavsett hudtyp eller ålder finns något hos Clarins som passar dig! Passa på att testa dessa produkter nu när du får 20% rabatt med min kod JOHANNA20 på alla Clarins produkter. Rabatten gäller till den 2/10. 

HÄR (länk) hos Skincity hittar du allt från Clarins!  

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00