ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grattis älskling!

/

Idag fyller min andra hälft år, min stora kärlek som jag precis blivit sambo med. Efter snart 11 år.

Älskar dig över allt annat, tänk att vi klarade distansförhållandet så länge. Barnen går först, det fanns inget annat. Men nu bor vi tillsammans och jag älskar att dela livet med dig! <3

Nu är vi på Cypern och har firat med en morgon PW, go frukost och badat och njutit på Makronissos!  Jag hade tisslat och tasslat med paket jag hade tagit med från Sverige och ljus och serpentiner som jag satte i en stor croissant jag köpte på Supermarket.

I present fick han smycken, en väst och Helen Stommels senaste bok.

Den roligaste överraskningen stod våra fina vänner Charlotte, Erik och deras söta dotter Olivia för, herregud så roligt det var!

Vi hade i smyg planerat att de skulle dyka upp på lunchen då de också är här i Ayia Napa men Janne hade ju förstås ingen aning. Snacka om överraskning när de kommer på rad med hattar på huvet, blåste tutor och Janne satt som en fågelholk och fattade ingenting! Han blev SÅ glad!

Sedan hade vi en underbar lunch, badade massor och nu är vi på hotellet för att fixa oss innan middag ikväll. Häng med mig på stories om du vill ha tips, jag taggar allt vi gör!

KRAM från oss

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00