ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bortamatch!

/

I fredags var vi partners till Frölunda inbjudna att åka med ner till Jönköping för att se matchen mellan HV-71 och Frölunda. Och vilken kul resa det blev! 15.30 samlades vi utanför Scandinavium och i bussarna fick vi lite att äta och dricka och hade en kul quiz!

Jannes trevliga kusin Tomas var också med, de är ju även ”dubbelkusiner”. Deras mammor är systrar och deras pappor är bröder. Så hade även min mamma med två kusiner, lite kul för kusinerna blir verkligen lika.

Och i Jönköping mötte vi även upp Marilyn som gick med oss på matchen!

Dessvärre förlorade Frölunda men vi hade en riktigt kul kväll ändå!  Måste berömma HV för en riktigt fin arena, i barerna var det mycket personal så det gick snabbt att beställa, när det är 18 minuters paus mellan perioderna vill man inte stå i kö i 15 minuter…
Så tack för en riktigt trevlig kväll, vilket drag det var överallt!

Efter matchen gick bussarna hemåt mot Göteborg och jösses vilket drag trots förlust. Det blev jag som skötte musiken och det blev allt från schlager till en och annan hockeylåt. Råkade visst avsluta med Sven-Ingvars som visst var Färjestads låt, hahaha! När låten var slut rullade vi precis in vid Scandinavium i Göteborg, Janne trodde jag skämtade, men lite kul var det allt.

Tack Frölunda för en riktigt kul resa, ser fram emot nästa!

1

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00