ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min ögonlocksoperation

/

Idag ska jag göra ögonlocksplastik! Efter att ha tittat på flera olika kliniker så valde jag Beauty Home/Specialistläkarna här i Göteborg. Doktor Arvin gör många ögonlocksoperationer och jag har fått tips om honom från vänner och följare som visat bilder på hans fina resultat på bilder de lagt ut. 

Jag har inte riktigt behövt göra detta tidigare, men nu är det verkligen dags.

Mina ögonlock är tunga så att de hänger ned och gör att det blir svårt att sminka ögonlocken. Jag gillar inte att se puffig ut över locken, så det ska vi göra något åt nu. Det puffiga och, tjocka är genetiskt och stör mig allra mest, det gör att jag alltid ser sjukt trött ut hur pigg och glad jag än känner mig för övrigt.

Har någon av er gjort ögonlocksplastik? Det är en väldigt vanligt operation och jag känner många som är SÅ nöjda! Det går inte att se vad de gjort förutom att de alltid ser så pigga och fräscha ut. Vilket får mig att se ännu tröttare ut när jag ser mig i spegeln…(Ska visa mer bilder sen före och efter) 

Det är inte bara jag som ska opereras, Janne ska också lägga sig under kniven idag. Det blir att den blinde får leda den döve, men eftersom det är ett par veckors läkning innan man får träna, sola och bada så vill vi köra allting samtidigt då vi har en del resor och annat roligt planerade framöver.

Det är här inne på bloggen som jag kommer att visa upp allting först, så häng med här om ni vill se hur allt går! Jag vet ni är många som är nyfikna och jag delar gärna med mig om varje steg.

Nu ska jag duscha med descutan, sedan ner till kliniken för att få lite lugnande innan. Hjälp! Men jag är redo, nu är det dags!  

27

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00