ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Lars Lerin- Galleri Sandgrund

/

Nu har jag äntligen sett Lars Lerins galleri Sandgrunds vackra utställning i Karlstad! Det har inte blivit av innan eller så har det varit galet mycket folk och köer. Har ni sett utställningen?

Jag älskar Lars Lerins tavlor, någon gång ska jag ha en på väggen hemma. Man blir helt tagen, hans känsla för alla detaljer och ljuset. Overkligt vackert.

”Bokhyllan” har ni säkert sett, en hel vägg med böcker, man kan läsa titlarna, det är galet så fint gjort.

Vaknade till ett dimmigt Karlstad men vi hade med oss Pw kläder så vi hann även med en runda! Såg att det inte var kö utanför Sandgrund och passade på att gå in. Köpte även med en fin bok.

Vi åkte upp till Karlstad för att se första slutspelsmatchen mellan Frölunda- Färjestad igår, tyvärr fel resultat men det tar vi igen i morgon i Scandinavium!

Första gången för mig i Löfbergs arena, kul att träffa så många bloggläsare som kom fram också!

Efter matchen tog vi lite ost och chark på Naviero och drack ett så gott rödvin från våra vänner Ann och Berndts vinagentur Uncorked wines som kommer från Karlstad. Mysigt ställe vid vattnet.

Beige tröja HÄR Söt stickad, finns även svart.

En rolig tripp till Karlstad men nu är vi snart i Göteborg igen och ska träffa Marilyn och min syster Linnea som är på Vin och Delimässan.  Det blir kul!
Blusen HÄR. 25% rabatt, det är samma som zebrablusen jag haft, kul med lite färg nu.

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00