ANNONS
Integritet på Tailsweep

Soldattorpets våffelstuga vid Skansen Kronan

/

Idag tog vi en långrunda och på vägen hem stannade vi till på mysiga Soldattorpet uppe på Skansen Kronan och åt varsin god våffla dagen till ära. Har ni ätit någon våffla idag på våffeldagen? Det är ju så gott ibland. Jag älskar hjortron, Janne gillar jordgubbssylt mest.

Max 2-3 gånger per år äter vi våfflor, oftast i Sälen men mysigt att ha ett sånt här trevligt ställe nära där vi bor. Är ni i Göteborg måste ni gå upp för att se utsikten uppe på Skansen Kronan, bra träning uppför också.

Och visst är det godast att äta med händerna 😉

Ha en fin lördagkväll, vi sitter och kollar på hockeyn, Frölunda leder över Färjestad med 2-1 o 😉 Och ikväll blir det Mikael Ljungbergs minnestavla ute på Lindholmen! <3

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00