Inlägget innehåller annonslänkar

Söta festklänningar!

Visst är det underbar tid nu! Syrenerna är magiska, allt dofter så gott. Jag älskar när allt spricker ut och solen värmer.

Har ni student eller något annat kul? Det är ju även klänningarna period nu. Och mycket färg, helt underbart så mycket fint.

Tips på fina smycken från Caroline Svedbom har ni HÄR. Jag har ofta armbanden, örhängen och ringar. Perfekt present, mors dag eller student!

Jag hade dessa klänningar på mig när vi var på Cypern och måste tipsa er.

Rosa klänningen HÄR! Perfekt längd också om klädkoden är kavaj på fest eller bröllop.

Rosa sandaletter HÄR. Finns även svart. Hur sköna som helst, perfekta tex om du har fest i trädgården och gräsmatta.. eller om du ska gå en bit.

Gula söta klänningen HÄR. Den sitter fint som off shoulder. Har den även i korall. Så fin, HÄR. 

8
77

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Apollo

Jeepsafari på cypern!

Vilken äventyr på jeepsafarin! I veckan åkte vi off pist genom vattendrag, på halvfärdiga vägar högt uppe i bergen, magisk lunch, vinprovning och vackra byar. Detta var precis i vår smak vad vi gillar på semestern.

Jag fick ett ”uppdrag” här på Cypern av Apollo som de kallar Go Live a little! Apollo tycker det är kul när man upplever lite mer äventyr på på resan och eftersom jag gör ett samarbete med Apollo så antog jag förstås utmaningen och fick veta på plats av deras guide vad vi skulle göra.

Vi blev upphämtade på hotellet 7.45 i torsdags morse för transport till utflyktens start vid Troodos bergens fot, sedan drog vi iväg i 10 jeepar i karavan full fart!

Safarin är inte för den som har ont i ryggen eller ont någonstans för det är skumpigt och skakigt. Man ska nog inte heller vara åksjuk.

Men detta är en riktigt kul upplevelse, vi älskar se det genuina i länder och få se mer av landet än hotellet eller havet. Även om det förstås också är underbart.

Go. Live a little!

4
108

Inlägget innehåller annonslänkar

Eftermiddagssolen på balkongen

En liten hälsning från Cypern! Visst är eftermiddagssolen allra skönast när man är på semester? Att sätta sig på balkongen efter en lång dag på stranden är ju så skönt.

Vi planerar min fest, kanske spelar något spel, lyssnar på musik och bara njuter. Vi bor i en juniorsvit här på Napa Mermaid och rummen är fantastiska.

Sen tar vi en dusch, något gott att dricka och sitter en liten stund till innan man ska iväg på middag. Det är semester det!

Rosa dröm klänning HÄR. Även en perfekt längd just om man ska på fest och klädkoden är ”kavaj” som jag har på min fest.

Nedanför knät eller något längre, men inte hellång. Så vackra färger!

Och off shoulder klänningen jag hade igår finns HÄR. Helt underbar för den är lätt, är det 30 grader vill man ha lösa plagg. Perfekt med off shoulder om man blir varm..

Sandaletter HÄR. 

Ikväll har vi ätit på restaurang the Deck. Det bästa vi ätit i år, det var helt magiskt från början till slut. Ska tipsa er i nytt inlägg här inne med bilder.

Darlingen på väg till middag.<3

Puss och kram!

6
104