ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bagliora

Sköna ansiktsprodukter från Bagliora

/

Har ni testat Baglioras produkter? Jag tycker att de är helt fantastiska!

Med en stor andel ekologiska och naturliga ingredienser kan jag använda dem med gott samvete och samtidigt njuta av hur de ger min hud lyster, fukt och glow.    

Krämerna är silkeslena och smälter in i huden.

Här nedan kommer mina favoriter och ni får även en rabattkod för att fira in sommaren som äntligen är här. Uppge koden Johanna20 så dras 20% rabatt av på alla produkter i kassan. (Inte bundles/kits som redan är rabatterade)

Mitt tips för en fin hy är grunden, rengör noga. Jag gillar Baglioras milda rengöringsmousse som tar bort allt smink snabbt men torkar inte ut. Hyn blir len och mjuk- och ren!

Min hy har varit katastrof eftersom jag hade järnbrist under flera år med låga blodvärden, så kolla era värden om ni har flera symtom som torrt hår eller matt och glåmig hy som kan vara järnbrist eller lågt blodvärde.

När jag har rengjort ansiktet och halsen noga kör jag deras face serum som är ett kollagen uppbyggande anti age serum som reducerar porer och fina linjer.

Och sedan deras populära ögonkräm under ögonen, det är en mirakelkräm! Man märker verkligen skillnad, perfekt för mörka ringar eller puffighet. Ni kommer gilla den! Sedan om man ska sminka sig, tex köra en concealer under ögat så blir det bättre om man har en mjuk ögonkräm innan, för då sitter sminket bättre och lägger sig inte i linjerna.

Efter ögonkrämen kör jag deras serum och lightkräm på morgonen och richkrämen som är fetare till natten.

Jag älskar deras Faceoil som jag ofta blandar ut med ansiktskrämerna. Tar även en droppe på dagen om jag tycker hyn känns torr. Den är så skön!

Vill ni köra en extra boost och få bort orenheter och porer ska ni testa Baglioras Exfoliatior 2% BHA.

Oj oj, vilken dunderprodukt! Den kan användas en gång om dagen och jag tar ett par droppar på en bomullspad, sedan baddar jag in hela ansiktet, men undviker ögonområdet.

Ta hand om din hy,  det är samma som det du äter. Bra kost med näring och bra produkter gör att du får lyster och fukt – och sminket sitter bättre och snyggare. ps. Deras solskydd är en favorit i sommar. Missa inte den. 

Missa inte min kod Johanna20 som ger 20% rabatt på alla produkter, förutom de ihopsatta bundles/kits som redan är rabatterade. Koden gäller en månad från idag! HÄR. 

2

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00