ANNONS
Integritet på Tailsweep

NYGIFTA!

/

3 juni 2023  Mollösunds kyrka

Tänk att vi är gifta! Jag får nypa mig i armen för jag har varit med om det vackraste bröllopet man kan tänka sig. Finner inga ord hur jag ska beskriva mina känslor just nu. Jag är numera fru Johanna Toftby Fors! Helt overkligt!

Foto Daniel Ström 

Vi sa ja i Mollösunds kyrka när solen lyste från klarblå himmel och 123 gäster var med och delade den här dagen med oss.

Jag ska berätta om allt för er, det finns verkligen så mycket att säga och jag vill dela med mig av allt!

Här är bästa teamet som hjälpte mig hela dagen! Linda Fernström sminkade mig, Majken från Sinner and Saints gjorde min brudfrisyr och bästa Thomas Malmros sydde min 50-årsklänning och min brudklänning som vi designade tillsammans. En DRÖM brudklänning som var Johanna 100%.

Alla förberedelser, alla nerver, allt som skulle planeras i all hemlighet. Det var SÅ roligt! De enda som visste om att vi skulle gifta oss var våra barn och de som jobbade med bröllopsfesten, musikerna och Wärds teamet, floristerna mfl.

Även om en del sagt länge att ni kommer gifta er är det inte det som är grejen, det är ju ingen tävling om vem som gissar rätt.

Vi ville ha det på vårt sätt för att det blev en väldigt galen rolig grej på festen. Jag fyllde 50 år fredagen den 2 juni och det ville jag fira med en riktigt stor brakfest på mysiga Wärds i Mollösund. Det gästerna inte visste var att min födelsedagsfest ”bara” skulle vara 1 timma mellan 14-15.

När alla gästerna kom klocka 14 fick de Magnus Carlssons goda Saints and Sinners rosebubbel och ljuvliga langos så de fick något i magen innan allt kickade igång.🍾

Vårt snygga toastmasterpar!

Jag skulle ha partyblåsa och vara festsnygg, Janne skulle ha en helt annan kostym än den han skulle gifta sig i. Vi hade delat in alla gäster i grupper så när det var dags så skickade vår toastmadame Charlotte Bergman och toastmaster Magnus Carlsson ut grupperna på en tipspromenad som handlade enbart om mig, en sån där klassisk när man fyller år.

Men… den sista frågan handlade inte om mig, den såg ut så här:

Och vi hade ett filmteam som filmat både från marken och med drönare, ni kan inte förstå HUR mycket känslor det blev när alla gästerna kom fram till den frågan, rakt utanför kyrkan.

Jag har sett lite filmer, det är det häftigaste jag sett! Gästerna gråter, skrattar, en del blev så galet förvånade och det var så mycket känslor när alla tågade in i kyrkan till våra underbara violinister och dragspel som stod och spelade utanför kyrkan.

Jag satt då uppe på mitt hotellrum och fick hjälp med brudklänningen, slöja och klädde om till BRUD!

Exakt en timma hade vi på oss att fixa klart mig, men jag hade ju förstås suttit i 4 timmar innan på förmiddagen för att få brud make up och bruduppsättning. Men en rosa smällkaramell och förstås varken slöja eller blommor i håret så ingen anade något.

Mina goa uppfödare Susanne och Håkan kom med Lucy till vigseln så hon fick vara med. <3 Och min dröm brudbukett har Sissel från Fröken Blomma skapat, vackraste jag sett. Precis som jag önskade.

Jag ska berätta mer och visa massor med bilder från alla förberedelser, nu förstår ni varför jag inte hunnit blogga så flitigt sista tiden. Just nu är jag i ett enda lyckorus och vi kan inte släppa det magiska bröllopet vi varit med om.

Tusen tack för alla grattis hälsningar, jag fyllde visst 50 år dagen innan också!

34

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00