• 2018-04-09, 22:37
  • 4

 

Hur har ni det hemma? Ser att många njuter av vårsolen. Så härligt, äntligen! Nu sover ni nog för klockan är halv ett på natten hemma hos er och halv sju här i USA.

Vill tipsa er om riktiga snygga trädgårdsmöbler hos Ellos, jag blev knockad av allt när jag kikade runt på allt nytt de fått in.

Även om jag älskar våra årstider valde vi resa i mars då man är ganska trött på vintern och vill ha vår. Kan rekommenderas, grym tid att vara borta på. Så är det vår när man kommer hem. Nu har vi varit tre veckor i USA och går vi in på fjärde och sista veckan.

Jag och Janne har kollat in några favoriter som vi ska klicka hem, hur fint är inte detta? Dessa är mina favoriter just nu, kul att skapa en exotisk känsla hemma.

Ni hittar allt HÄR.

Blev kär i parasollet, tänk att ha den vita hängmattan och chilla med en skön bok.

Inte konstigt jag blir sugen på exotiska vackra trädgårdsmöbler när jag sitter på vår balkong nu. Bilden tog jag precis och vi väntar på solnedgången. Skön tid på eftermiddagen efter en heldag på stranden. Fort Myers Beach på västra sidan på Florida måste ni till, oj så vackert det är här.

Gick en sväng på stranden och tog en lunch på ett mysigt ställe, här finns det massor med coola beachbarer med bra mat och skön stämning.

2018-04-09 Ellos, Inredning, Promotion