• 2010-10-25, 22:46
  • 0

Jennifer på jobbet gillar att fota när jag inte ser. Hon tycker det blir bättre bilder säger hon….fast jag vet inte det riktigt… :)

.. borstar bort hår…..

Haha jag letar och rotar i väskan. Inget annat.

Spegel, spegel på väggen där…. säg vem som torrast extensions bär..

Jag måste verkligen plocka ur mina extensions… spyr på skiten. Torrt och tampigt. Man ska alltså INTE ha dom för länge. Vill byta ut dom nuu.

Tur jag har fint halsband iaf så jag glömmer bort mitt tråkiga hår. Är så glad över presenten- kommer från Madly.  Tunikan – Acne  kommer också från amazing seven.  Leggings Vero moda– stövlarna underbara clarks.

 

 God natt darlingar! Hörs i morgon.

  • 2010-10-08, 23:53
  • 0

Den butiken ligger i Farsta galleria och jag var där på ett möte i veckan. Gulliga Mikaela (som för övrigt växt upp här nere i Skaraborg!) driver denna underbara snygga butik tillsammans med sin man. Butiken är personligt inredd och det känns så där varmt och mysigt när man kliver in. För inte tala om deras kläder. Himmel och pannkaka. Fantastisk snygga kläder och en stil som jag gillar. Många trevliga märken, inte alltför dyrt och personalen tiptop service.  Ni ska få se några bilder från lite kläder jag provade. Vill ni veta mer, kolla in deras hemsida. Amazing seven! (finns på facebook också)

Allt jag provar är från den butiken. Snyggaste pälskragen och en trevlig acne tshirt fick åka med hem. TACK fina Mikaela för en trevlig eftermiddag.

Mikaela!

Gaahhhh så snygg så snygg.

Bedårande klänning från Branting.

Spetsklänning från Rodebjer.

Ok, jag ser knäpp ut men titta på klänningen! Visst är den lovely. Rodebjer.

Jag måste kolla upp halsbandet åt er, jag minns att Mikaela sa att det var en tjej som gjorde dessa  åt enbart ett fåtal butiker och det var inte speciellt dyrt heller. Jag blev helt käääääär.

Vad tycker ni? visst var det en mysig butik? De har även snygga killkläder, men det såg ni säkert i Magnus blogg häromdan. ;-) KRAM på er, nu är det natti här.

Love J