• 2016-02-04, 23:00
  • 27

Vilken lång dag! Jag började morgonen vid jobb vid datorn, lagade en del mat och fotade till bloggen, två intervjuer till Expressen och tidningen Mama sedan var klockan redan 12. Snabbt ner till salongen för att ta hand om kunder.

IMG_3048.JPG

Min kund Jennifers vackra hår, fint med långt vackert svall. Mer och mer blonda färger nu, älskar göra kunder fina i håret som passar deras ansiktsfärg. Mörk utväxt fick färgad havreblond (inte blekning) och ljusa slingor i mellan. Blir naturligt när man blandar, jag har tex ofta många bruna eller mörkhåriga som vill bli ljusa igen. Tips är att blanda in massa slingor mellan färgen så blir det snygga nyanser och man får en fin övergång. Jag gör hellre färg i botten och massa slingor än bara blekning. Nyansera efter blir fint, finns massor av nyanser. (Allt beror på utgångsläge och mörkhetsläge)

Efter nästan 12 timmars jobb var jag så slut så jag knappt orkade stå upp. Ni vet när man är lipfärdig nästan, hjärnan fungerar inte. Men träningskläderna var med och mat hade jag laddat med så energi fanns. Hjärnan vill dit men kroppen vill hem till soffan.

Efter 1 timma fokus styrketräning överkropp, rygg och mage så vaknade jag till liv igen. Fattar ni vad kroppen är cool! Jag blev glad, pigg och stark! Så mycket endorfiner träningen gör med våra kroppar. Blir lika fascinerad varje gång.

Tänk på det, ibland måste man tvinga sig. Ni kommer orka, ni kommer få ännu mer kraft och energi efteråt.

Är man helt off en dag och bara orkar inte, ja lägg dig i soffan och vila. Gör ingen grej av det, men dagen efter är det upp och hoppa  igen.

Förstår ni vad vi kan lura oss själva genom att inte planera sin träning, Hade jag inte bestämt mig från början att i kväll är det fokus på gymmet som gäller, då hade jag förmodligen heller inte tränat.

Planera er träning vänner!

Berätta hur ni gör när ni får downs? Tvingar ni er ändå? Skriv gärna så peppar vi varandra. Kommentarsfältet är alltid öppet men skriver ni tex en smiley eller en länk kan det hamna i skräp.

Planerar ni er träning eller är ni spontana? (Det är jag ibland och då kan det bli bonus)

IMG_3007.JPGHär är i tisdags när jag hade kört step up pass och är röd som en tomat. Mina tjejer springer på löpbandet och det är fantastiskt att vi har träningen tillsammans och att dom vill träna med mig. <3 När man har tonåringar som lever sitt liv med mest kompisar tror jag det är bra att man “hittar sin grej med dom”. Är tacksam att vi har detta varje dag.

IMG_3012.JPG

Hahaha! Hela kroppen är tömd på energi efter ett jätteroligt Step and strength! Konditionspass på bräda med tuff styrka. Älskar ta ut kroppen max så den svettas. Skönt efteråt! Måndag och onsdag var vilodagar så nu kör jag träning fram till söndag. Tjejerna hade lagat tacosallad då dom tränade före mig idag, gott med mat på bordet.

Är ni laddade för fredag? Det är jag! Middagstips kommer, även hotelltävling i Stockholm.

God natt och God morgon!