• 2020-11-11, 21:14
  • 10

Har ni haft en bra lillördag? Jag har städat och röjt hela kvällen, så skönt att få ordning innan man ska ta fram adventspyntet, men nu har jag börjat smyga in lite här och där. Lite mer ljus, älskar juldofter! Även en del hyacinter, lite smått och gott.

Så kul att göra ordning några brickor med lite mer adventspynt. Tror vi behöver sprida ljus mer än någonsin just nu.

Vill tipsa er också att Lyko har 20% på nästan allt om ni ska fylla på med hårprodukter eller smink, även doftljus mm HÄR! 
Köpte även nytt schampo, balsam från Kevin Murphy (för torrt hår, galet bra produkter)  och joicos K-pak. (för skadat hår, bygger upp igen) Älskar dessa produkter för det BLIR resultat.

WoodWick doftljus är ju hur mysiga som helst, sprakar om ljuset så det låter som en brasa, doftar himmelskt. Juldofterna säger jag bara! Jag köpte den HÄR.

Även vanilj bean HÄR. Den doftar så gott så jag nästan vill äta upp det. Inte så där sött som en del vanilj kan göra.

Är den slut finns den hos Nordic feel HÄR. 

Fällarna frågar ni ofta om, de jag har hittar ni HÄR.  Vi har använt dem så mycket, både inne och ute. Sköna att lägga på soffan, Lucy har också en egen som hon älskar. Eller ha dem som plädar på uteplatsen eller altanen.

Nu ska vi äta årets första skinksmörgås. Doftar jul här inne! 🤩

2020-11-11 Johanna Toftby

  • 2020-11-02, 22:03
  • 9

Innehåller annonslänk

Mindre än fyra veckor kvar till första advent! Idag packade jag upp tre nya adventsljusstakar jag beställt och var bara tvungen att testa.
Visst blev var den fin? Nu vet jag inte om jag kan ta bort den igen, den får nog stå kvar. Hehe.

Dessa ska stå i de tre fönstren i köket, jag älskar det klassiska. Adventsljusstaken jag köpte i svart hittar du HÄR. Finns även i grått eller brunbetsat, tycker de är fina med högre ljus.

Jag tänker att jag smyger in lite pynt här och där här hemma, en grej varje dag liksom. Då märks det inte lika tydligt men jag får ändå njuta av allt så länge som möjligt. Tänk att det är så pirrigt och mysigt så här innan jul, men efteråt i januari vill man inte se det mer.

När jag var liten började jag spela julsånger redan i september på pianot. Gläns över sjö och strand, Det strålar en stjärna, Nu tändas tusen juleljus fick hela familjen stå ut med ända fram till jul.

Tur att jag hade spelat in min repertoar på bandspelaren så jag kunde lyssna uppe på mitt rum när systrarna tröttnat på mitt klinkande.

Nu dricker jag lite kvällste och betar av det sista i mailen, vid 22.30 har jag bestämt att datorn ska stängas.

 

 

 

  • 2019-11-27, 22:20
  • 7

Innehåller annonslänkar till Åhlens och Ellos 

Nu är alla stjärnor och ljusstakar framme. Jag har städat och hållit på hela dagen, spelat julmusik och grejat med allt pynt. Älskar det! Tänk att det är första advent på söndag. Men nu är jag i Göteborg hos darling för en tidig morgonflight ill Umeå i morgon för att gästa SVT Go´kväll.  Ska bli kul! Taxin kommer klockan 05.. puh. Så vi ska lägga oss här nu. Men måste tipsa er och visa adventspyntet ni frågat efter så här kommer allt jag fixat med igår och idag.

Letar ni julpynt eller lite nytt inför vinter? ELLOS har upp till 50% rabatt! Men vet ni mer? Skriv koden 405451 så får ni 5% extra utöver rabatten som redan är den här veckan. Beställer ni express har ni det dagen efter. Gäller till 2/12.

Har köpt lite fina blommor så det är adventsfint till helgen, på lördag har vi kalas och middag för att fira min Lisa-Marie som fyller 22 år på tisdag den tredje december. Vi låg inlagda på BB på första advent och hade eget rum, hur mysigt som helst. Det är en mysig tid att få barn på.

Har ni hängande stjärnor eller ljusstakar? Jag blandar i olika rum, svär mig fördärvad varje år när jag inte får ordning på alla sladdar, uttag som fattas, en krok som åkt ner från taket osv så det är skönt med stora ljusstakar istället, haha.De stora ljusstakarna har jag två av, de finns i olika färger här.

Finns HÄR.

Luciatåget är ljuvligt, kan bara stå och titta på det, ljuset är så vackert. Finns HÄR 20% rabatt nu.

.Mina stjärnor HÄR.har både vita och mörka.

Marilyns rum, hehe har man barn över 20 år är det annat än leksaker i fönstren, här står det fina presenter istället från deras 20-årsfest.

Hyacinter sätter jag i glasskålar med glasstenar över, älskar vita hyacinter.

Klassiskt änglaspel, visst är det fint. Jag får så fina minnen, hade alltid när jag var liten och hemma hos mormor. Vissa saker vill man inte vara utan för det är så mycket minnen. Detta finns HÄR! 

Tjejerna fick varsin adventskalender från Lindt, de älskar den chokladen. Prisvärd tycker jag. HÄR.

Jag gjorde alltid egen adventskalender när de var små, herregud…  Satt uppe på nätterna och slog in alla små paket. Vilket jobb. Men mysigt när alla 48 paket hängde i snören på den fina adventskalendern min mamma har broderat som jag hade när jag var liten.

Och lite mys på balkongen, bara snö som fattas. Jag hittade lampor som “tindrar” förra året, de är såååå fina! Blir stämningsfullt. Tror det var på Jula, eller Claes Olsson. Minns tyvärr inte men kolla där.

Plädarna är ett måste under jul, blir mysigt och vintrigt både inne och ute. Finns HÄR. Bara snön som fattas nu och en kopp varm choklad här ute.

God natt och häng gärna med på stories i morgon när jag är uppe i Umeå, ska bli mysigt med lite snö också!