• 2019-11-27, 22:20
  • 7

Innehåller annonslänkar till Åhlens och Ellos 

Nu är alla stjärnor och ljusstakar framme. Jag har städat och hållit på hela dagen, spelat julmusik och grejat med allt pynt. Älskar det! Tänk att det är första advent på söndag. Men nu är jag i Göteborg hos darling för en tidig morgonflight ill Umeå i morgon för att gästa SVT Go´kväll.  Ska bli kul! Taxin kommer klockan 05.. puh. Så vi ska lägga oss här nu. Men måste tipsa er och visa adventspyntet ni frågat efter så här kommer allt jag fixat med igår och idag.

Letar ni julpynt eller lite nytt inför vinter? ELLOS har upp till 50% rabatt! Men vet ni mer? Skriv koden 405451 så får ni 5% extra utöver rabatten som redan är den här veckan. Beställer ni express har ni det dagen efter. Gäller till 2/12.

Har köpt lite fina blommor så det är adventsfint till helgen, på lördag har vi kalas och middag för att fira min Lisa-Marie som fyller 22 år på tisdag den tredje december. Vi låg inlagda på BB på första advent och hade eget rum, hur mysigt som helst. Det är en mysig tid att få barn på.

Har ni hängande stjärnor eller ljusstakar? Jag blandar i olika rum, svär mig fördärvad varje år när jag inte får ordning på alla sladdar, uttag som fattas, en krok som åkt ner från taket osv så det är skönt med stora ljusstakar istället, haha.De stora ljusstakarna har jag två av, de finns i olika färger här.

Finns HÄR.

Luciatåget är ljuvligt, kan bara stå och titta på det, ljuset är så vackert. Finns HÄR 20% rabatt nu.

.Mina stjärnor HÄR.har både vita och mörka.

Marilyns rum, hehe har man barn över 20 år är det annat än leksaker i fönstren, här står det fina presenter istället från deras 20-årsfest.

Hyacinter sätter jag i glasskålar med glasstenar över, älskar vita hyacinter.

Klassiskt änglaspel, visst är det fint. Jag får så fina minnen, hade alltid när jag var liten och hemma hos mormor. Vissa saker vill man inte vara utan för det är så mycket minnen. Detta finns HÄR! 

Tjejerna fick varsin adventskalender från Lindt, de älskar den chokladen. Prisvärd tycker jag. HÄR.

Jag gjorde alltid egen adventskalender när de var små, herregud…  Satt uppe på nätterna och slog in alla små paket. Vilket jobb. Men mysigt när alla 48 paket hängde i snören på den fina adventskalendern min mamma har broderat som jag hade när jag var liten.

Och lite mys på balkongen, bara snö som fattas. Jag hittade lampor som “tindrar” förra året, de är såååå fina! Blir stämningsfullt. Tror det var på Jula, eller Claes Olsson. Minns tyvärr inte men kolla där.

Plädarna är ett måste under jul, blir mysigt och vintrigt både inne och ute. Finns HÄR. Bara snön som fattas nu och en kopp varm choklad här ute.

God natt och häng gärna med på stories i morgon när jag är uppe i Umeå, ska bli mysigt med lite snö också!