• 2018-10-31, 21:12
  • 1

Reklam för min bok

I morse gästade jag Aftonbladet Morgon som sändes på TV3, vi pratade om min bok “30 om dagen – en livsresa” och vägen ur sorgen. Dessa dagar är alltid lika svåra. Årsdagen är tuff. Men pratar gärna öppet för jag vet att det är så många där ute går igenom samma sak. Vill ni se hela intervjun kan ni göra det HÄR. 

Det har varit väldigt stort intresse för boken i media och jag är så glad om den kan inspirera er där ute. Jag har flängt som en vante överallt, jag vet inte hur många intervjuer jag gjort, ändå är det lika svårt varje gång att öppna upp mitt innersta. 

Börjar det bli julklappsdags och du vill ge bort min bok eller köpa till dig själv? De sista signerade exemplaren kan du köpa HÄR. 

Jag blir så otroligt glad av alla era recensioner. Jag får någon kommentar varje dag. Tack från hjärtat allihop! Det betyder så mycket att någon vill lyssna på det jag har att berätta. Oavsett om ni känner igen er i de mörkaste stunderna eller om ni bara ville hitta något gott recept som ni sett på bloggen så gör det mig otroligt glad.

Den här kom igår och jag har förstås frågat om lov att lägga ut den. Stor kram till dig, Sara, för vad du gått igenom!

Hej Johanna! Känner bara att jag måste säga TACK till dig ! TACK för att du öppnar dig så i din bok jag precis läst ut!!! Jag är precis där du va…förlorade min son 07 ..då försvann egentligen den goa glada jag om man tänker efter! Ångest oro och tröstätande! Idag har jag det bra med friska barn och fin man. MEN nu är det min tur!!! Alltså du har lyckats sätta ord på känslor jag känner som jag inte själv lyckats med på många år!!!! Din bok har fått mig att inse att NU börjar mitt liv NU är det min tur!!!!! TACK!!!!!

2018-10-31 Johanna Toftby , ,

  • 2018-05-27, 19:40
  • 19

Skönt när det händerna saker! Jag har skrivit två gånger om den stackars tanten som blev så illa behandlad på Rosencafee’t i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Nu säger Göteborgs stad att de ska ha ett möte med ägaren, som Aftonbladet skriver om HÄR.

Känns bra att de inte bara låter det fortsätta!

Det verkar som det inte var någon engångsföreteelse att han skällde ut och kördes iväg en gäst. Både här på bloggen och på min instagram är det många som berättat om hur han betett sig mot sina gäster och sin personal. Och enligt Aftonbladet har Göteborgs stad som äger Trädgårdsföreningen fått in flera klagomål förut.

Bra att de tar jag i saken och kallar honom till möte, Trädgårdsföreningen ska vara till för hela staden och för alla turister, då måste gästerna känna sig välkomna. Hoppas bara att det verkligen blir ett tufft möte där han måste skärpa sig.

Fast ska jag vara ärlig tycker jag att någon som jobbar i ett serviceyrke och inte accepterar att gäster kan råka ut för olyckor borde fundera väldigt noga själv på om man verkligen är i rätt bransch.

Jag har själv jobbat på ett fik för ett antal år sedan. Det händer saker där, det är bara att leva med och ta hand om sina kunder på bästa sätt. Då kommer de tillbaka, vilket jag inte tänker göra till hans fik så länge han driver det.

  • 2017-05-20, 12:10
  • 13

Jag har blivit intervjuad ganska många gånger nu. Ofta är det roligt, någon gång mindre roligt när det verkar som journalisten bestämt sig för att helt missförstå vad jag säger. Men det har aldrig varit lika roligt som just nu. Den här gången handlar det inte om mig, det handlar om er, mina härliga läsare, och hur fantastiskt mycket ni hjälp Annica! Läs bara i Aftonbladet: HÄR.  och Expressen HÄR.

Dela nu den här texten så mycket ni bara kan så att ni själva får all den uppmärksamhet ni förtjänar, jag är så fantastiskt glad och stolt över att ni vill vara just mina läsare.

Det har skrivits både här och där om Annica och hennes kamp och hur mycket stöd hon får av er alla, men nu känns det särskilt bra. Nu är det ju inte bara ett mål eller en förhoppning, nu är Annica, Krille och grabbarna på sin resa till Rhodos. Allt är tack vare er och nu får hela Sverige veta hur underbara ni är.

Tack, tack, tack allihop för allt gott ni gör! Ni är fantastiska. 

  • 2015-02-09, 13:02
  • 7

 

Ny vecka är i gång och när Janne hade åkt iväg till jobbet gick jag upp och gav mig ut på en runda före frukost. Solen skiner, det går inte sitta inne då även fast jag har massor att göra vid datorn. 45 min rask PW, sedan god frukost. Idag ska vi sportlovsmysa efter lunch, träffa Linnea och ska bowla på starbowling! Så kul det ska bli, tänkte även äta där då jag hört dom har bra mat.

IMG_4709.JPG

Turkisk yoghurt, jordgubbar och kokosflarn samt kaffe.

Nu finns tidningen “Härligt Hemma” ute en vecka som är en inredningstidning/bilaga till Aftonbladet. För två månader sedan gjorde vi ett litet reportage som kallas för “stjärnrummet”. Vi valde min matsal samt “några favoriter.” Även en del inredningstips samt vad mitt hem och inredning betyder för mig. Allt kan ni läsa i tidningen som finns där dom säljer Aftonbladet.

IMG_4715.JPG

IMG_4717.JPG

Tusen tack för ett jättefint reportage med fina bilder. Foto: Karin Wilderhem Text: Fanny Wikander

En tavla som betyder extra mycket är den här ängeltavlan Annika Reinhold har gjort. Hon är fantastiskt duktig och jag blev så glad när jag fick den.

IMG_4724.JPG

Hon mailade mig och frågade vad jag tyckte om för färger mm. Min stil visste hon redan, haha eftersom hon läser bloggen. Jag blev så rörd och glad när jag öppnade paketet. Varma, jordnära färger. Guld, brons, även zebra, snake och massa glitter som skimrar. Förstås ;)

IMG_4727.PNG 

Just nu har jag inte bilderna från systemkameran men hittade dessa som jag har lagt upp på instagram.

IMG_4726.PNG

Hon målade en “Johanna” och just denna finns det bara en av. Det är det som är konst för det blir också personligt. Vill ni komma i kontakt med henne? Man blir helt kär i hennes tavlor och nu ska jag beställa en till som kommer hänga bredvid. En fortsättning på den som redan finns. Hon finns också på instagram och heter Annika Reinhold.

Än en gång, TACK underbara Annika.

Hoppas ni får en bra måndag, är ni lediga kanske något i veckan om barnen har sportlov?

Nu ska jag skynda mig att fixa ordning lite, har fått mycket gjort vid datorn så nu stänger jag igen den tills krönikan ska skivas i kväll.

KRAM på er

 

 

 

 

 

  • 2012-11-14, 15:13
  • 0

Igår kom Janne hem och vi åt tidig men mysig frukost i morse. Han har varit på möte i Enköping idag och i em åker jag med han hem när åker förbi Skövde igen. Barnen sover hos sin pappa på onsdagar ibland så då kan jag antingen jobba längre eller också åker jag ner till Janne.


Kl 06 i morse…

20121114-150001.jpg
Dagens outfit blev mina jeans, circle of trust och tröjan från styleicon.se märket heter Lauren Moshi och jag älskar hennes konstnärliga tryck. Populärt i LA men börjar även bli mer och mer i Sverige . HÄR

20121114-151152.jpg
Pälsen från love Forever när det är kallt.
Måste visa min vackra kund Isabell, så fint med rött och ljusare toppar.

20121114-151311.jpg

20121114-151327.jpg
En helsida i Aftonbladet idag…
Instämmer med att det blir fler och fler mammor som vill operera sig.
Jag tycker det är oerhört viktigt att man tänker igenom sitt beslut, jag tror som psykologen säger att det är lätt att “göra lite till, lite till…”
Jag gjorde mina bröst efter jag fött Marilyn, vägde 57 kg och var plattare än plattast. Jag hade länge velat göra den operationen och ångrar mig aldrig. Det är fruktansvärt jobbigt att må dåligt över och var och en väljer själv vad man vill göra.
Jag tycker man bara måste tänka sig för en gång extra så operationen inte bara beror på en dålig självkänsla .
Kropp och själ hör ihop men man får aldrig “tappa sig själv och sin identitet.

20121114-151921.jpg