• 2011-04-09, 01:04
  • 0

Heeeeeej vänner mitt i natten!

Vilken-stressig-hysterisk-fredag. Hur mycket som helst att göra på jobbet, full fart från morgon till kväll och det märks att nu börjar folk verkligen leta sig ut… vad folk vi haft på gatan, uteserveringar är framme och det känns som om våren är här på riktigt! Ikväll har vi haft mysig fredagskväll hemma i soffan till Talang. Såg ni Daniel Yngwe i slutet..? Så duktig! Hoppas det går bra för honom, han spelar på Mummel i Skövde i mellanåt, missa inte om ni får tillfälle att gå och lyssna.

I morgon blir det resa ner mot Jönköping- Elmia Inspiration 2011 väntar….!! Tjoho vad skoj! Ser fram emot intressanta visningar och träffa kollegor och leverantörer i branchen. Micael Bindefeldt har bjudit in press och bloggare- det kommer ett busslass från Stockholm och ser även fram emot att träffa de gänget igen. Ibland har man turen när det är inbjudan att det är nära för en gångs skull! Jag, Mini och Mikaela tar tåget ner vid 9, resten av vår stab är på semester så det blir vi tre från DIVA. Men innan ska jag ju självklart dela ut Alladinaskar till er….

Vad roligt att så många ville vara med. Snart är det Påsk och vad passar bättre än en PåskAlladin på dessertbordet!

Och vinnarna är….

Marie Marre Johansson 4/4 13.35

Håkan 4/4 20.31

Marie 5/4 11.18

Yaiza 6/4 11.44

Kicki 7/4 11.18

Grattis Grattis! :-) Maila mig er adress så vidarebefodrar jag det till påskharen.

Åå jag kan knappt vänta med att berätta nästa tävling… så fina kläder! Dont miss… Monday.

Puss och kram! Nästa inlägg är vi på mässan!

 

  • 2011-03-31, 23:23
  • 14

Hallå vänner! Låång dag så nu blir det mest bilder och mindre text. Ok? :-) Jag har jobbat till 21, satan vad kvällen går fort då… haft ännu en genomgång av vårat nya märke Kevin Merphy, jag gillar verkligen deras schampo och balsam… Doften-ljuvlig! Jag kommer tävla ut produkter framöver så håll utkik.

Får ganska ofta trevliga paket på posten… ibland lite extra trevliga. ;-) Som idag….

Dagens... Har lagt undan dunjackan...! Vill inte mera! Nu är det vårjackor ♥

Fick ett litet paket från amazing seven!!!

....såå fint underbart linne från Dry lake- Jag tittade på detta i butiken när jag var där sist. Om jag vill fick jag även tävla ut ett till er.... DET vill jag förstås ;-) Även ett annat, men jag tar allt det i ett och samma inlägg inom några dagar.

Det blir fint i vår och sommar när man fått lite färg!

Titta vad jag fick mer… haha!

Påskens Alladin!!!!! Fick flera stycken att även tävla ut… eller också äter jag upp dom själv. ;-)
Vet ni mer….
Jag har faktiskt glömt av detta helt! Förra veckan kom amelia kropp och skönhet ut! Höll på att trilla baklänges när jag stod i kön på ica och fick se mig själv på en liten bild i bikini på OMSLAGET… bredvid mig står en vacker skönhet i en x-small, vacker volangbikini och jag känner mig som flodhästen som hamnat på fel hylla. Vem ska bort, haha…!
MEN… bilderna på alla oss tre mammor som är inne i tidningen är jättefina! Jag är stolt att jag vågade, ville gärna dela med mig av mina erfarenheter och hoppas någon kanske kan få lite pepp och tips.

Detta är en specialtidning av amelia och ligger ute 1 månad. Enjoy! :)

Sen måste jag visa er en annan sak… på lunchen sprang jag snabbt till hem och hobby (mysig affär där de har allt och lite till… jag brukar köpa ljus där.) Behövde värmerljus, det får inte ta slut hemma då vi tänder ljus varje kväll. Jag gick en sväng och tittade på lite olika tyger, känner för att sätta upp tyg vid mina stora dörrar vid balkongen, bara åt ena sidan men vill ha ganska mycket då det ger ett varmt intryck i rummet. Tyvärr är det 3.50 i takhöjd…= dyrt.

Jag hittade ett fantastiskt tyg när jag råkade lyfta på en rulle… först blev jag osäker… snyggt, fult, snyggt, fult… men sen när jag vecklade ut det… UNDERBART! Jag kollade vad det kostade per meter och håll i er…

15 kr.

Fattar ni, 15 kr…! Jag frågade om de hade märkt fel… eller också är det ett väldigt gammalt tyg :-) Men nop, det var 15 spänn. Jag tog hela rullen. Släpade hem 8 meter tyg och skulle det inte passa får jag väl sy kuddfodral då. Det blir många  kuddar iaf.

Visst var det fint…?

Lite transparant som släpper genom mycket ljus.... och väldigt vackert.

Dagens klipp! Nu måste jag sluta babbla och gå och lägga mig, tjejerna sover gott redan. Fredag i morgon och jag tror vi får fint väder..! Natti natti…