• 2011-01-18, 10:53
  • 0

Tack för alla kommentarer!! Vad roligt att det var så många som ville vara med om dessa underbara produkter. Men några måste ju vinna…. och dom är…..

Linda Å 09.49

Sussie 15.58

Emma N 15.45

GRATTIS!!!!  :-) Maila mig er adress så får ni Världens bästa inpackning på posten!  Snart rolig tävling igen så håll ut…!

Sen vill jag tacka för alla roliga, peppande kommentarer i “upp och hoppa” inlägget! Jag blir jätteglad över att ni berättar om era träningar, får energi! Det jag tycker är ganska tråkigt är gnällkommentarerna över att jag skriver om min träning och att jag inte ska skriva om utseende bla bla bla….Någon 22-åring skrev att jag borde driva mer och kalla  mig för tant…. för det är ju det jag är tydligen Haha! Det var kul tycker jag. :D

Varför ska jag överhuvudtaget försvara mig egentligen. Det här är ju jag och träningen  ingår i mitt liv just nu, ingenting kommer ju försvinna från bloggen. Snarare tvärtom! Men det är lika känsligt varje gång man tar upp motion, träning, hälsa och utseende. Jag bryr mig lika mycket om min kropp, organ som rynkor, leverfläckar. Och jag står för det. Alla har rätt till åsikter och vi tycker olika, det är ju grejen med kommentarsfält!  MEN jag kommer defentitivt inte sluta blogga om min träning. Ni andra, läs gärna kommentarerna i det inlägget- mycket kul läsning! TACK för att ni delar med er av era tips! Hejja er!

Puss på er

Ps det kommer ett ganska stort reportage om just träning, hälsa, skönhet i amelia specialtidning i början av mars. Där får ni läsa mer ingående hur jag tänker.