• 2017-08-19, 19:04
  • 5

Nu sitter vi i taxin på väg in till gamla stan i Rhodos, idag ska vi även träffa Marilyn. Jippie! De har haft det jättebra och har kul men jag tror att Marilyn tycker det var skönt att vi varit här, det hände en grej som vi pratat om men inget alls allvarligt men kanske det är skönt när vi finns nära. Tycker det är urbotalöjligt av några (fåtal) läsare som skrev löjliga kommentarer om att jag ska låta mina döttrar vara. Kombinera semester på samma ord är hur bra som helst.

Finns de tonåringar som inte ens har föräldrar, som skiter fullständigt i vad deras barn är. Ofta på grund av sjukdom eller missbruk, men inte alla. Jag träffar många ungdomar på Maskrosbarn när jag är där och hjälper till. Mitt hjärta går nästan sönder, för de har det väldigt tufft hemma.

Men just därför är Maskrosbarn så viktigt. Jag fick förresten en förfrågan i veckan om jag vill komma dit i höst och ha hårfix med ungdomarna igen, så kul! Ska kolla över datum och med Linda som också brukar vara med. Ser fram emot att åka dit och få ta hand om dem en kväll.

Här kommer några bilder från stranden idag. Vi åkte till Ammades beachclub som ligger vid Faliraki, andra gången vi är där. Vi älskar det stället! Stora och sköna sängar, full service,  galet bra musik. (Club, skönt gung) Lite avskärmat och inte trångt. Har inte hört en enda som tipsat om detta ställe men det ska jag göra till er. Lovar att det är något extra.

Sängarna är inte så dyra, garanterat är det förstås inbakat i priserna men jag tycker inte det är så dyrt. Solsängar är viktigt tycker jag, vi har legat på klippor, på stränder och det är också en charm. Men just därför är det kul med lite extra lyx.

Idag var vi där över 7 timmar, ligger mycket i skuggan för det är alldeles för varmt annars. Man får färg ändå. Ljuvlig dag med min stora tjej!