• 2014-11-18, 00:11
  • 11

Kan det varit den mörkaste och tråkigaste dagen i hela November? Även om månaden inte är slut än hoppas jag resten av månaden blir bättre. Tur  det finns gym man kan gå i på och tända massa ljus inne. Köpte på mig massor på Ikea i söndags. Tänder ljus i varenda rum den här tiden, älskar att vi närmar oss julen! Är galen i allt som hör julen till och nu börjar vi även komma ordning här hemma, så skönt. Dagen gick ändå snabbt och jobbade till 20 i kväll. Missade tyvärr andningsskursen men L-M är ju med och berättade lite efteråt. Otroligt intressant och spännande. Sedan hem och laga mat och kika på “En natt på slottet”. Bra avsnitt! Såg ni?

Eftersom varken jag eller Janne har några småbarn längre så är det extra mysigt att gå och titta på till andra. Vi får skaffa en hundbebis framöver som vi kan gosa med ihop istället, för småbarn är vi HELT klara med. ;) Vill däremot gärna låna andras.

Våra vänners söta Olivia fyllde 1 år för ett tag sedan och eftersom dom bor i Sthlm har det varit svårt att få till. Men nu när dom var här nere och var med oss på labero skickade vi med en present till deras tjej.

Jag fick tips av en kompis och tänkte nu tipsa er. Ni måste besöka Tiny Trends som ligger på Vasagatan 5 i Göteborg. My god! Jag har en förkärlek till mindre barnbutiker där man kan hitta det lilla extra.

Och det gjorde vi…. det var knappt vi kom där ifrån, haha.

DSC_0671

DSC_0678

DSC_0665

Vi föll tillslut för den här underbara leopardjackan och en söt Armaniklänning. Så fina kläder och så roligt att ge bort.

DSC_0676

IMG_0338-0.JPG

Visst är det urgulligt? Älskar ge bort sånt man gärna vill ha själv. <3 Vill ni hitta något extra och trevlig service- gå till den butiken. Jättegullig tjej som hjälpte oss.

DSC_0695

Mer tips fast till oss lite äldre nu när snön kommer.

Letar ni skidkläder? Vill ni ha något alldeles extra i backen? Denna dress ska jag ha när vi åker upp på invigningen till Sälen nästa helg. Slimfodral men jätteskön och smidig. 70 talet fast lite roligare material…. Hade den på plåtningen på Melrose och Lodge living sist och lånade dessa bilder från deras webbshop.

24708361-origpic-356f57

SÅ snygg och dom ensamma i Sverige om det märket.

24708361-origpic-af8cf6

 

24708361-origpic-06ae4424708361-origpic-ac59df

 

Märket heter Goldbergh- Jackan hittar ni HÄR och skidbyxorna HÄR.  (Finns bara ett par storlekar kvar.) Mössan har jag som snart åker på när snön kommer. Tips- kolla in resten av kollektionen.

Jag kommer i dagarna skriva ut en grym tävling så håll utkik. Det handlar om ett bloggevent, shopping- jag är med och massa jippo ni kommer bli bjudna på. Vi har begränsat antal och det kommer bli en magisk kväll som vi precis styrt upp för er.

Nu ska jag krypa ner. Har haft världens bästa pappa här sent efter sitt jobb då han skulle hjälpa mig med en sak. Marilyn har suttit hela kvällen och pluggat som en galning till prov i morgon men nu är det bara jag uppe.

God natt och sov gott. God morgon till er andra =)