• 2013-11-12, 15:23
  • 17

Hallo på er!

Nu ska jag äntligen berätta om en riktigt rolig resa till Italien i maj och juni 2014! AsiF ordnar en fantastisk måbra resa som jag kommer vara med på och hoppas ni också?

Vi reser till byn Oria, dit få turister hittat och som är genuint italiensk och bor på underbara Villa Ottila och de svenska ägarna guidar oss genom våra dagar. Detta är en resa där allt ingår, den enda gången du behöver öppna plånboken är om du vill shoppa något. Det blir härliga måbra dagar med behandlingar, besök på vingård och olivfabrik, god italiensk mat, stränder och mycket mer.

Jag  kommer styla er i håret för dom som vill på lördagen och vi kommer bland annat köra squats mm varje dag. :) Jag bjuder även alla på en härlig goodiebag.

Jag har en förkärlek till Italien och ser så mycket fram emot detta och är med på båda resorna. Vi har två olika avresedatum-

HÄR hittar ni programmet, bokning och mer info för hela resan! 
Den enda gången du behöver öppna plånboken är om du vill shoppa något. Boka innan 30 November och få boka-tidigt-rabatt. (Rabatterat pris 8500kr)
KRAM!

 

2013-11-12 Mitt liv , ,

  • 2013-04-01, 18:47
  • 19

Hallå! Hoppas ni har haft en underbar påsk och njuter av det fina vädret. Är våren på väg? Visst är det härligt.

Jag har inte hunnit med något bloggande, väldigt ovanligt att inte slinka in här och skriva till er men nu funkar internet och har lite mer tid.

Vi har fått så mycket gjort här, i fredags kom Jannes bror Mats och hjälpte till och allt gick smidigt, eftersom Janne har kvar sin gamla lägenhet ett tag är det ingen panik att röja ut allt där samtidigt som man vill ha in allt i det nya. Vi fortsatte att måla sovrummet och det blev verkligen jättefint.

Färgen är mörk varm grå, så snygg i ett sovrum.

Tadaaaaa! Visst blev det fint?! Lampan är verkligen helt underbar, tjo vad kul att jag fick bestämma och tur att Janne tyckte om det ;) Visste inte att Tine K hade så fina lampor, några frågade på mailen, rätt sida är här. 

Överkastet är också från Tine K Home. Ska visa fler bilder när allt är klart, har inte hittat rätt täcke till de nya sängkläderna, sen så ska vi bädda riktigt snyggt med dom fina från asif. Smygtitta på detta … 

Och så här fint blev det med den andra lampan i sovrummet. Inte helt bestämt vart allt ska stå, bättre att bo in sig så faller allt på plats sen.

Tomt det kommer bli att åka till Skövde efter en sån lång intensiv helg. Vi pratade om det igår… att det känns ju som om jag flyttar in och han tyckte det känns tomt när jag åker…
Men mys att få en egen nyckel och ändå känna sig hemma och få vara med att välja. :)

En liten bild från badrummet, värme i golvet är ju såååååååå skönt.

För inte tala om tvättmaskin och torktumlare, lyx.

På eftermiddagen (långfredagen ) kom Jannes bror Mats igen men med sin familj för att hälsa på. Första dagen= kaos men jag hade fått upp allt i köket iaf och ett glas vin hann vi med. Kul att ni kom!

I fredags fick jag även nyckeln till lägenheten, härlig känsla. ;)

Klart att jag gottade mig lite också i påsk, ska jag äta godis vill jag ha det bästa. Anthon berg…..

Tre påskägg till våra tjejer. Jag fixade lite smått och gott som jag tog med ner…

När vi hade målat i flera timmar på fredagskvällen ville han bjuda mig på restaurang, vilken lyx. Att bara kunna gå ner till en kvartetskrog, vi käkade på en grekisk restaurang i närheten. Jättegottt!

Lördag morgon fortsatte vi med att måla och packa upp, jag gick en sväng på stan för att fixa lite grejer. ÄLSKAR 5 min till det allra bästa.

Saluhallen! Jag köpte lite plock till en liten minipåskbuffe. Amanda kom hem också, hon vill gärna va hos pappa i stan. Roligt med flytt förstås och få greja med sitt nya rum.

Sedan åkte vi runt och kollade mer möbler. Köksbord,stolar och lite annat skulle fixas.

Tre gånger har vi varit på Ikea…. letar även stor spegel till hallen. (min tröja är marlene birger, såååå skön! Känns lite vårigt med marin. Isacouture.

Påskafton hade Amanda en kompis här, vi käkade en god pasta Janne lagade på kvällen. Påskplocket åt vi på påskdagen :)

Lite italienskt…

Tjejerna skruvar bord i Amandas rum och var jätteduktiga!

Titta vad vi gjort mer….!!! Fototapeten!

Som blev HELT AMAZING! Men jag har lika mycket bilder till…. som kommer i nästa inlägg. Tjejerna har varit här nere idag, strax ska vi åka hem. Msåste packa ihop lite här men vi hörs snart.

Stor kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013-04-01 Mitt liv , ,