• 2011-01-09, 21:55
  • 0

Eftermiddagen rusade fram, men vi har fått mycket gjort. Ändå är det skönt med en söndag som man bara är hemma och inte behöver passa några tider. Vi lagade en god pastarätt med lax och kräftstjärtar- snabbt och enkelt men framförallt, gott och nyttigt.

Fräsch sallad med lite balsamico ringlandes över är gott till pasta.

Bred bandpasta, kallrökt lax och kräftstjärtar. Jag kryddar med lite cayen, fiskbuljong och dill, en skvätt matlagn grädde. Mumsigt! 

Sen gick jag och Marilyn til Gymmet, hon följer med ibland när jag tränar och tycker det är kul att testa på. Lisa-Marie ville vara med sina kompisar ikväll och kanske inte tycker det är lika roligt att träna med mamma när man är tonåring. Idag körde jag cykel och crosstrainern 30 min sen styrka med fria vikter. Ben, mage fick jobba lite extra idag då jag inte kunde lyfta något med min vänstra handled.

sjuuukt jobbigt, men så bra för magen.....

Haha! Så underbart det ser ut :) Hejja Marilyn!

Jag kände att jag hade mycket energi idag så jag ville springa på bandet efter vi tränat styrka. Trodde inte jag skulle orka efter en timmes träning men sprang faktiskt 3 km. Genomsvettig och nöjd gick vi hemmåt och blandade ihop en drink. Här mina vänner har ni fina grejer… min mamma är duktig på hälsokost och jag fick massa sånt i julklapp. ( bra tips att ge bort- vitaminer och nyttigheter!) Eftersom jag vill skippa kolhydrater ikväll passar en proteindrink super!
Nu tycker ni säkert detta inte ser klokt ut. Holistic har riktigt bra grejer, tror det är absolut det bästa faktiskt. Linfröoljan… bra för hjärnan tex. Jättebra omega 3 fett. Psylliumfröskal- extra fina fibrer. Bra för tarmar och mage. Proteinpulver, bra för muskler, immunförsvaret….lilla påsen med hokuspokusbärpulver hehe, antioxidanter bland annat. Ner med allt i mixen och lite vatten, mjölk eller youghurt. Jag drack den drinken och jag är mätt och kroppen har fått vad den behöver.
SEN har jag faktiskt provat bikinis och baddräkter. Det finns ju ingen återvändo, jag började för en månad sen och bestämde mig när jag såg min mage, lår att jag vill inte vara dallrig och tjock till sommaren. Jag vill bara inte. Självklart upp till var och en och man gör som man själv vill men det går fort om man har motivation och ett mål. Jag ska egentligen inte gå ner mer än några kilo men framförallt bygga mer muskler och tighta till kroppen. Är inte 25 längre… Vill också få upp konditionen ännu mer, det är ju en investering!
Så, jag ska visa er några snygga badkläder som jag provade ikväll! Det bästa tipset att komma i form….