• 2018-01-27, 18:47
  • 18

Vilken fest! Igår var vi inbjudna av Ghd till Berns för lanseringen av deras nya gold styler! Den senaste stylern är bland den bästa jag provat, det går så lätt att locka och den kändes så skön att platta och styla med när jag provade. Kommer bli en storsäljare, ska visa er tips!

Kvällens outfit blev en svart klänning från FilippaK, den kändes så rätt. Roligt att ha en festlig, blank klänning som man får användning av till fler tillfällen. Stora örgängen i guld då tema för kvällen var GOLD!

Var på möten nästan hela dagen igår men hann med en runda på stan. Köpte nytt smink från ett av mina favorimärken, By Terry. Har ni testat det? Concelearn är bäst. Även deras fondation. När man fotar mycket måste sminket vara riktigt bra. Tar du tex deras vita puder och sveper över ansiktet blir det så fint på bild.

Gillar när man lägger snygg shading och skuggor. Men akta så du inte blir tvättbjörn. Ser en del som inte förstått man inte ska ha vitt under halva ansiktet och hårda mörka sträck som linjer ovanför käken. Men alla gör som man vill. Men om ni visste vad man kan trolla och få en snygg lyster och stråla.

Nu har vi börjat med film och har både ljus och allt som krävs så nu kommer det tips. Lovat er detta länge men nu är jag på g.

Lite bubbel på hotellrummet på Kung Carl.

Så glad att Janne kom upp och var med på festen.  Jag valde enkel frisyr, kamma allt bakåt, dra med styler så alla småhår lägger sig, glöm inte tupera lite innan så får du bättre form. Sätt en låg svans, vira en slinga av ditt hår runt om snodden och fäst fast med en hårnål. Jag gillar det eleganta och enkla.

Vill ni att jag filmar sånt här så ni kan få tips?

Det var så kul att träffa frisörer och gamla vänner, Janne stormtrivdes. Haha

Vi fick en riktigt god middag, inspirerande frisörshow på scen av bland annat Patrick Wilson, han är riktigt grym. Bara för några dagar sedan stylade han Cindy Craaford och hennes dotter. En av de vackraste kvinnorna i världen tycker jag.

Det är så vackert och pampigt på Berns.

Här är den magiska Ghd gold och grabbarna ville fota.

Satt bredvid Annafia som jobbar på Ghd, vi jobbade även ihop på Mellon med Magnus Carlsson och Mats. Så gullig tjej och vi har gemensamma vänner.

Annica Englund och Daniel Paris satt också vid vårt bord. Kul att träffa unga och framgångsrika influencers.

Goa och roliga Shirley.

Här är vi med Stefan som är VD på Ghd Sverige. Alltid lika kul att ses.

Släppte ut håret när jag testade den nya GOLDstylern. Bara älskar den! Glider så lätt på håret och fastnar inte.

Pangsnygga Mirre.

Trevliga bordsgrannar som har salong i Växjö. Kul att träffa er!

Tack Ghd för en magisk kväll, vi hade så kul! Har även fått mycket inspiration att visa nya frisyrtips till er läsare här inne.

Jag och Janne stannade kvar i Stockholm och gick några timmar på stan, längesen vi gjorde det. Åt en god pasta och tog det lugnt, visst är det mysigt att strosa runt en lördag och slippa passa tider.

Men nu sitter vi på tåget hem, trötta efter några dagar i Stockholm men givande möten jag ska berätta mer om. 

Se mer bilder från festen på Jannes blogg HÄR. 

 

  • 2010-11-11, 23:49
  • 0

Åååå vänner, jag skulle behöva er hjälp!

Titta vilka bedårande klänningar- som en liten karamellpåse och man vill ha allihop. Dom  finns på clarks (de har webshop) och jag ska nu försöka välja en. På söndag ska jag nämligen på ett härligt galej på Berns och vill vara riktigt festsnygg! Jag blev helt kär i alla, varje klänning är fin på sitt sätt och man kan variera med frisyr, smycken och accessoarer.

Men jag måste välja en och kan inte bestämma mig, därför skulle jag behöva erat proffsråd. Här nedan visar jag upp alla 5. Den klänning som fått flest röster-har jag på mig på söndag!

Vet ni mer då……!?

Jo…. ni vinner en exakt likadan klänning… jag kommer nämligen att dra en vinnare ur den högen som fått flest röster. Alla klänningar finns i stl 34-40. Perfekt liten julklapp till er själva eller kanske till någon ni tycker om…. Passar utmärkt till julfesten, jul eller nyårsfirandet!

Tjoho vad kul! Hoppas ni nu röstar som bara den! Röstningen/tävlingen håller på tills lördag kl 16, jag behöver ju veta vilken jag ska ta med mig upp. :-)

Glöm inte… man vinner aldrig om man aldrig är med. Den enda regeln, 1 röst per person.

Titta nu ordentligt… vilken är er favorit? Och vilken passar mig bäst?

PUSS på er

KLänning nummer 1.

Klänning nummer 2.

Klänning nummer 3.

Klänning nummer 4.

Klänning nummer 5.