• 2019-05-18, 13:27
  • 28

Här är den! Min andra bok som heter Middag hos mig! Boken släpps i september och är full med recept, dukningar, minnen och massor av tips. En bok som handlar om det bästa jag vet: härliga middagar och en massa god mat. Jag har fyllt boken med mina bästa tips för en lyckad middag, oavsett om det är en liten eller stor fest, middag för många och middag för den lilla familjen.

När jag var ensam med tjejerna ville jag ändå det skulle vara mysigt och gott när ekonomin var tuff och göra vardagen till en fest med små medel. Därför ville jag inte bara göra en bok med recept, utan berätta mina minnen kring varje middag också. Mat är så mycket mer än att bara bli mätt, det är ett sätt att umgås och många rätter för att jag minns andra gånger jag lagat dem, från när jag var liten till de tuffa åren som jag redan skrivit om i 30 om dagen – En livsresa.

Just nu sitter jag och tittar på de fantastiska bilder som Rickard L Erickson tagit de senaste två dagarna. Vi håller på att ta alla bilder till recept och insidan av boken, det är hur mycket jobb som helst men så otroligt roligt att se hur fint det blir!

Rickard har även tagit omslagsbilden, som ni kan se här. Mina vänner Mats och Magnus lät oss vara hemma hos dem eftersom vi var tvungna att vara i Stockholm för att få schemat att gå ihop. Det blir alltid kaos, men de var fantastiska med att hjälpa till och jag är så nöjd med omslaget.

Vad tycker du? Är det något särskilt recept eller tips som du vill ha? Jag har fortfarande tid att göra lite ändringar!

Tack Linnie, Hanna, mamma, syrran, syskonbarn och tjejerna som hjälper mig dessa dagar, vet inte vad jag hade gjort utan er. Nästa vecka plåtar vi igen och tar lite ledigt i helgen för att vila lite.

Bästa Rickard fotar för fullt och Shada som gör smink och hår hjälpte igår var även med och hjälpte mig med allt kring julen.

  • 2018-06-27, 14:11
  • 8

Wow! Ni är fantastiska! Jag trodde aldrig att intresset för min bok skulle vara så enormt. Det tog ett par timmar att sälja slut på böckerna som vi beställt från mitt förlag Bladh by Bladh. 

Men oroa er inte, jag har beställt ännu fler så ni kan fortfarande förhandsbeställa och jag lovar att signera vartenda exemplar som bokas i förväg via min egen webbshop. HÄR! 

Att ni vill läsa “30 om dagen – En livsresa” betyder så mycket för mig. Jag har drömt i många år om att få berätta min historia i bokform och måste säga att jag är jättenöjd med resultatet. Hur mycket jag än älskar att prata med er via bloggen så var det något helt annat att få så mycket utrymme att berätta hela min resa i det här formatet.

Och ännu gladare blir jag när så många av er redan har beställt boken! Jag kommer garanterat att få skrivkramp av att signera alla som ni har beställt, men jag klarar fler, jag lovar! Så många ni vill ha!

Nu hejar vi fram Sverige, så spännande match! 

  • 2018-06-07, 23:10
  • 15

Jag glömde ju berätta att jag var i Stockholm idag när jag berättade om den fina överraskningen jag fick av mina tjejer. Tack snälla ni för alla kommentarer,  visst blir man rörd av en sån present. Otroligt!

Jag har varit uppe i Stockholm hela dagen för viktigt möte med Camilla Runberg som är PR-ansvarig för min boklansering. Ska berätta mer i morgon, men jag vet vad jag ska göra i höst, haha. Vilket fullspäckat schema vi kommer ha, oj oj.

Här är jag med Camilla som har hand om all press och PR kring boken hos mitt förlag Bladh by Bladh.

Och vet ni…. snart kan ni förbeställa boken! Signerade ex om ni vill!

Hann även med ett möte till och ett event som min vän Mona följde med på, visar er i morgon.

Har precis kommit hem med ett tåg som var en timma försenad men vad gör det när jag haft en så fin dag! Allt ordnar sig.

Stupar i säng, helt slut efter lång dag men resa Skövde-Stockholm är ändå smidigt. I morgon är det en vecka kvar till Marilyns student, så kul det ska bli!

Behöver ut och springa i morgon bitti för att få ur mig lite stress, sedan är det full fart hela dagen med handla och hämta massa grejer.

Hur gör ni när ni har fullt ös med jobb eller fullspäckad kalender, tränar ni eller blir det inte av?Jag har ännu mer behov känner jag att få röra på mig när jag har mycket jobb. Kroppen blir avslappnad.

Kram så länge